0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Лечебни Дамски Модни Превръзка На Главата си Шапка за Душ, Шапка за Плуване, Коприна Шапка за Коса, Коприна Шапка За Коса, Коприна Шапка За Коса, Коприна Шапчица за К?

Лечебни Дамски Модни Превръзка На Главата си Шапка за Душ, Шапка за Плуване, Коприна Шапка за Коса, Коприна Шапка За Коса, Коприна

BGN 6.47
Налично

Наличност

Благодарение на эластичному дизайн, подходящ за различни обиколката на главата, един размер подходящ за повечето хораДа Не се допуска намокания на косата по време на душ. подходящ за жени и т. Удобни и дишащи, предназначени за грижа за кожата.Изработена от качествена вълна на завъртане на материал, лек, здрав и сигурен.Описание Вас, все още се дразни на мокра коса, когато се взема душ или вече намерите шапка за сън?Това е шапка, изработена от вълна, завъртане на материала, лесна и безопасна. добър избор за вас. подходящи за дома, спане, къпане и т. Прост дизайн с изящни детайли, като я прави практична.Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : вълна предене - Размер : около 32x32x1 см - Изработена от качествена вълна на завъртане на материал, лек, здрав и сигурен.- Уверете се, че косата не намокали по време на душ.- Благодарение на эластичному дизайн, подходящ за различни обиколката на главата, един размер подходящ за повечето хора.- Идеална за жените, употреба на дама и т. - Удобни и дишащи, това е грижа за кожата.Пратката включва 1 х Шапчица за сън Здрава Шапка за Душ за къпане 3 бр.

Основни характеристики

Избор на клиенти