0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Neuturs Подаръци на 65-ия рожден ден за жени, Подаръци за 65-ия рожден ден на мъжете, Украса на 65-ия рожден ден за жени, Подаръци за 65-ия рожден ден за жени, Подаръци за 65-год?

Neuturs Подаръци на 65-ия рожден ден за жени, Подаръци за 65-ия рожден ден на мъжете, Украса на 65-ия рожден ден за жени, Подаръци

BGN 3.00
Налично

Наличност

?【Подарък на 65-ия рожден ден 】С 65-ти рожден ден! 65-та годишнина - важен крайъгълен камък по Пътя, и определено си заслужава да празнуватТова фланелевое одеяло е предназначен за Вашия 65-та годишнина и е идеален за изразяване на Любов и Топлина.Това празнична одеяло може да се използва по време на партита по повод рождения Ден на за изразяване на желания и любов-на роднини и приятели, като майка, баща, Съпруга, Съпруг, леля, чичо, Брат, свояченица, баба и дядо, сестра и т. ✨【Сценарий за използване】 Това одеяло е подходяща за всички сезони, в помещения и на улицата, може да се използва в самолетите, къмпинги, на мека мебел, легла, на улицата и в колите. ?【Материал одеяла】 Това одеало е изработено от фланела, мека и приятна за кожата. одеало опаковано във вакуум, и ви бъдат доставени директно в ръцете.Распаковывая одеяло, Можете да се разклати го, за да се изгладят гънките. ?【Размер одеала】 Размерите на този фланелевого одеяла 60 "l X 50"w (152 *127 см).Това е удобно в переноске одеяло е подходящо за всички групи от хора и е подходящ за всяко време на годината, за да се почувствате пролетта топлина. ?【Специален дизайн】 : 1958 година е доста специално, в Америка е имало много Велики събития.Но най-важното в Тази Година за Мен - това е Твоето Раждане.С 65-та годишнина!Този ден заслужава да се Отпразнува.Тези 65 години, са Пълни със Смях и Безудержного Забавление.Нека Вие си припомняте миналото, гледайте Напред, в Бъдещето, и да Ви придружава Любов до края на Живота Си. ?【Подарък на 65-ия рожден ден 】С 65-ти рожден ден! 65-та годишнина - важен крайъгълен камък по Пътя, и определено си заслужава да празнуват.Това фланелевое одеяло е предназначен за Вашия 65-та годишнина и е идеален за изразяване на Любов и Топлина.Това празнична одеяло може да се използва по време на партита по повод рождения Ден на за изразяване на желания и любов-на роднини и приятели, като майка, баща, Съпруга, Съпруг, леля, чичо, Брат, свояченица, баба и дядо, сестра и т. ✨【Сценарий за използване】 Това одеяло е подходяща за всички сезони, в помещения и на улицата, може да се използва в самолетите, къмпинги, на мека мебел, легла, на улицата и в колите. ?【Материал одеяла】 Това одеало е изработено от фланела, мека и приятна за кожата. одеало опаковано във вакуум, и ви бъдат доставени директно в ръцете.Распаковывая одеяло, Можете да се разклати го, за да се изгладят гънките. ?【Размер одеала】 Размерите на този фланелевого одеяла 60 "l X 50"w (152 *127 см).

Основни характеристики

Избор на клиенти