0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Led фенерче ACEBEAM Pokelit 2AA с 600 люменами, преносими led фенерче EDC AA 519A, супер Ярък акумулаторна малко фенерче, джобна лампа-дръжка с 90 + висок CRI за ежедневна употреба (неутр?

Led фенерче ACEBEAM Pokelit 2AA с 600 люменами, преносими led фенерче EDC AA 519A, супер Ярък акумулаторна малко фенерче, джобна

BGN 1.00
Налично

Наличност

✅ Защо да изберете фенерче с висок CRI : В фонарике Pokelit 2 AA edc използва най-нов популярен led 519 A с добра възможност за регулиране на тока и приятни цветове, висок CRI, без никакъв зелен оттенък и най-добрият софтуер за възпроизвеждане на червеноПокелит 2 AA ще позволи максимално да се възстанови първоначалният цвят на обекта, ще ви бъде по-лесно да наблюдават обекта. ✅ Висока производителност фенерче: Джобен фенер Pokelit 2 AA, оборудван с светодиоди 519 A и индивидуален TIR-обектив, създава мек и балансиран лъч за по-удобно ползване, излъчва ярка светлина 600 лумена.С 2 режима на осветяване : - висок / нисък за различни сценарии, време на работа до 23 часа, Pokelit 2 AA напълно отговаря на различните нужди на ежедневна употреба и ще бъде вашият идеален спътник. ✅ Акумулаторна фенерче и фенерче тип АА : Идва с една акумулаторна батерия, съвместима с две стандартни батерии тип AA (Ni-MH/алкална), я по-удобно и лесно да се сдобият с, не е нужно да се притеснявате за това, че батерията не се използва. ✅Здрав Фенерче: Фенерче edc с уникални умения производство е изработена от твърд анодизиран авиационен алуминий сплав, IP68 водоустойчив и устойчивост на удар от 1 метър позволяват на малкия фонарику издържа грубо боравене и тежки климатични условия. ✅ Фенерче за всекидневна употреба : джоб фенерче с дължина 5,6 инча, с тегло 1,4 грама, с клипс от неръждаема стомана, който може да се приложи към джобовете, прави Pokelit 2 AA най-добрият избор сред прожектори EDC и изключително добър избор за изпращане на подаръци на приятелите си, на родителите или на семействата. ✅ Защо да изберете фенерче с висок CRI : В фонарике Pokelit 2 AA edc използва най-нов популярен led 519 A с добра възможност за регулиране на тока и приятни цветове, висок CRI, без никакъв зелен оттенък и най-добрият софтуер за възпроизвеждане на червено.Покелит 2 AA ще позволи максимално да се възстанови първоначалният цвят на обекта, ще ви бъде по-лесно да наблюдават обекта. ✅ Висока производителност фенерче: Джобен фенер Pokelit 2 AA, оборудван с светодиоди 519 A и индивидуален TIR-обектив, създава мек и балансиран лъч за по-удобно ползване, излъчва ярка светлина 600 лумена.С 2 режима на осветяване : - висок / нисък за различни сценарии, време на работа до 23 часа, Pokelit 2 AA напълно отговаря на различните нужди на ежедневна употреба и ще бъде вашият идеален спътник. ✅ Акумулаторна фенерче и фенерче тип АА : Идва с една акумулаторна батерия, съвместима с две стандартни батерии тип AA (Ni-MH/алкална), я по-удобно и лесно да се сдобият с, не е нужно да се притеснявате за това, че батерията не се използва. ✅Здрав Фенерче: Фенерче edc с уникални умения производство е изработена от твърд анодизиран авиационен алуминий сплав, IP68 водоустойчив и устойчивост на удар от 1 метър позволяват на малкия фонарику издържа грубо боравене и тежки климатични условия.

Основни характеристики

Избор на клиенти