0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
YOUDENOVA 30-Инчов Сгъваема Пейка-Табуретка за съхранение, Velvet Ракла За съхранение, Разтегателен-поставка за крака с Дървени Крака, Поставка 350 паунда за Спални, дневен Т?

YOUDENOVA 30-Инчов Сгъваема Пейка-Табуретка за съхранение, Velvet Ракла За съхранение, Разтегателен-поставка за крака с Дървени

BGN 20.36
Налично

Наличност

[Гъвкавост] : Тази пейка за съхранение на вещи може да се използва не само като табуретка, но и като входната пейка, скамеечку за краката или масичка за кафе; можете да го поставите навсякъде в дома си [Здрав и сгъваема] : Долният панел на този складного кресла е с рамка от МДФ с дебелина 0,39 инча и е с капацитет до 350 паунда; той лесно се сгъва за лесно съхранение, когато не се използва. [Достатъчно място за съхранение на] : Голямо пространство с обем 80 литра може да се използва като кутия за съхранение или организатор за малки неща, за да се разложи на спално бельо, играчки, дрехи за семейството. [Тапицирана седалка] : Този хоп за съхранение с размер 30 см (Д) x 15 см (Ш) х 16,77 инча (В), изработена от нежната тъкан и печатни поролоновой възглавници, отгоре е много мек, за него е много удобно да се седи. [Уникална конструкция] : За разлика от други пуфиков за съхранение на неща, ние използваме бархатную плат и добавете устойчиви към замърсяване на крака за да осигури комфорт и чистота.

Основни характеристики

Избор на клиенти