0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
4-инчов Дървени Мебелни Крака, La Ванеса Комплект от 4 Квадратни крака от масивно дърво Орех Средата на века Модерни Сменяеми Крака M8 с предварително предварително п?

4-инчов Дървени Мебелни Крака, La Ванеса Комплект от 4 Квадратни крака от масивно дърво Орех Средата на века Модерни Сменяеми Крака

BGN 14.99
Налично

Наличност

✔ СТАНЕТЕ ОБЕКТ на ЗАВИСТ от ПРИЯТЕЛИТЕ и СЕМЕЙСТВОТО - един чудесен начин да се даде на вашия дом модерен модерен вид на средата на века при спазване на вашия бюджет Квадратни крака от гладко дърво, ще станат чисти и стилно допълнение към всеки от вашите проекти за интериорен дизайн на дома или офиса.Екологично чисти и напълно натурални тези модернизирани крака ще ви накарат да се замислим, не са си купили ли сте за съвсем нов мебелен слушалки!. ✔ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ и УНИВЕРСАЛНА кацане - Допълнителни монтажни плочи + Болтове + предварително 5/16-инчови болтове за захващане стандарт на САЩ означава, че можете лесно да инсталирате тези крачета на всички мебели от американски или вносни!Всичко необходимо висококачествено оборудване е включено в комплекта на доставката на вашата поръчка за да се гарантира безпроблемна инсталация.Моля, имайте предвид, че на италиански мебели обикновено сверлится с помощта на болт M10, което означава, че може да се наложи повече аксесоари за монтаж. ✔ ТВЪРДА КАУЧУКОВАЯ дърво С ТАПИЦЕРИЯ под ОРЕХ - Крака за подмяна на мебели умело обработени и изработени от висококачествени каучуковой дърво с тапицерия в цвят тъмен орех, за да гарантира здравина и дълъг експлоатационен срок.Покрити с лак за запазване на естествения цвят на дървесината.Винаги изглежда модерно. ✔ Защитни облицовки за пода -комплект 4 бр. здрави гумени подови облицовки за вашите дървени подове остава в девственото състояние без драскотини.Тези крака мебели дебела подплата, които продължават дълги години!. ✔ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Комплект от 4 мебелни крачета подходящ за секционна, 3-местно канапе, дивани, фотьойли, както и за легла, пейки, приставного маса, журнального масичка, гардероб, нощни шкафчета, шкафчета, шкафа, офис мебели и т.

Основни характеристики

Избор на клиенти