0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Комплект led подсветката на телевизора и скоростна синхронизация HDMI, led подсветката на телевизора за телевизор с диагонал на екрана 65 инча, синхронизация с музика, т?

Комплект led подсветката на телевизора и скоростна синхронизация HDMI, led подсветката на телевизора за телевизор с диагонал на

BGN 23.99
Налично

Наличност

【Няколко динамични светлинни ефекти】 Технология RGBIC ви позволява да персонализирате всеки сегмент ивица светлина и показва няколко цвята едновременноБлагодарение на разнообразието от видове и богат сюжетным режими той може да отговори на вашите различни нужди и предоставят неограничени възможности. 【Лесна инсталация】 Проста и спокойна инсталация, само за няколко минути.Подсветката на телевизора се състои от 4 части, повдигна бяла хартия лента от обратната страна на осветление и лепило вътре могат да бъдат надеждно фиксиране към задната част на телевизора или на други места. (Забележка : Re приклеивание светлинна лента може да отслаби устойчивостта на светещи ленти. 【HDMI Sync Box】 Лесно да получите на цвят на сигнал HDMI.Блок за синхронизация HDMI поддържа резолюция от 1080 P при 60 Hz, многоцветен осветление и регулира яркостта на led подсветка на тази телевизия ще се промени в синхрон с промяната на медии-входа.Осигурете высокоточную възпроизвеждане на цветовете с помощта на светещи ленти в синхронен режим и представя цветен фон на светлината, като при намиране на сцената. 【Управление на мобилно приложение】 Подсветка на тази телевизия, който се променя заедно с телевизор, може да се управлява с помощта на мобилен телефон.

Основни характеристики

Избор на клиенти