0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Kisangel Броня 3 бр. Дизайн Креативен Стопорный Прасе за Детска Врати Домашна Възглавница За Пръстите на Децата Очарователен Защита Кухня Eva Пръстите Защитна Коркова Д?

Kisangel Броня 3 бр. Дизайн Креативен Стопорный Прасе за Детска Врати Домашна Възглавница За Пръстите на Децата Очарователен Защита

BGN 2.67
Налично

Наличност

СРЕДСТВА за БЕЗОПАСНОСТ за ДЕЦАТА - Лесно се прикрепва се затвори над дръжкатаКАПАЧЕ ЗА ЗАЩЕЛКИВАНИЯ ПРЪСТИТЕ ВРАТИ - Изработени от висококачествен материал, тя е гъвкава.СИГУРНА ВРАТА СТОПОР - тези врати стопоры работят, не позволява на вратата на захлопываться и защемлять на пръстите, а също така не оставят вдлъбнатини на врати огледала.ЗАЩИТНИ ОБЛИЦОВКИ за ДЕТСКИ ВРАТИ - изработени от висококачествени материали, те са гъвкави, vi, Брони за ДЕТСКИ ВРАТИ - лесно да ги улови и се облича.СРЕДСТВА за БЕЗОПАСНОСТ за ДЕЦАТА - Лесно се прикрепва се затвори над дръжката.КАПАЧЕ ЗА ЗАЩЕЛКИВАНИЯ ПРЪСТИТЕ ВРАТИ - Изработени от висококачествен материал, тя е гъвкава.СИГУРНА ВРАТА СТОПОР - тези врати стопоры работят, не позволява на вратата на захлопываться и защемлять на пръстите, а също така не оставят вдлъбнатини на врати огледала.ЗАЩИТНИ ОБЛИЦОВКИ за ДЕТСКИ ВРАТИ - изработени от висококачествени материали, те са гъвкави, vi, Брони за ДЕТСКИ ВРАТИ - лесно да ги улови и се облича.Пакетът включва 3 x врата стопор Особености - Материал : EVA вратите детски. - Лесно прикрепете защелкивающийся предпазител върху дръжката или на предохранителе врати. - Цвят : Розов панел за крилото на задръстване. - Размер : Около 13 X 11 X 2 см Средства за детската безопасност. - Изработен от висококачествен материал, е гъвкава и предпазва панти.

Основни характеристики

Избор на клиенти