0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
TURNMEON 4 Подножието на Надуваеми Декорации за Деня на Благодарността На Открито, Надуваеми Пуйка Побира Банер с Деня на Благодарността, Led Светлини за на Двора, на Тре?

TURNMEON 4 Подножието на Надуваеми Декорации за Деня на Благодарността На Открито, Надуваеми Пуйка Побира Банер с Деня на Благодарността,

BGN 20.00
Налично

Наличност

[Надувное външно украшение за благодарността] Надуваема пуйка, седнала на деня на благодарността, носи шапка поклонник, държейки в ръцете на банера "Честит ден на благодарността"Вие ще получите 4-подножието на въздушните на турция, 4 пластмасови щифтове за заземяване, 2 6,6-подножието на въже, 1 филтър за вода, 1 накрайник и вграден вентилатор. [Супер ярък празничен вечер] Външни декорации Thanksgiving blow up оборудвани с 2 вградени суперяркими led крушки!Той може да осветява двора през нощта, за да привлече децата на съседите и гостите. [Самонадувается ] Надуваеми лодки за Деня на благодарността са оборудвани с мощен вграден вентилатор 0,8 Както и адаптер 12 В-1 И, сертифициран UL.Просто го свържете към източник на захранване, и той самонадуется за броени минути.Изключете захранването и расстегните на дъното с цип, може лесно сдуваться и се съхраняват. [Стабилност и сигурност] Надуваеми лодки на открито в деня на благодарността закрепляются на земята с помощта на колове и въжета, а също и торба за вода.Чанта за вода трябва да се напълни с пясък или вода и се поставя във вътрешността на надуваеми изделия.Той е изработен от здрав и водоустойчив полиестер.

Основни характеристики

Size:
2.6*2.3*4Ft (L*W*H)

Избор на клиенти