0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
6-Подножието на Надуваеми Коледна Украса за двора, Украса за Улов на Бяла Мечка и Пингвин, вградени led светлини за външна декор/Празник/Коледа/Парти/на Двора/градина?

6-Подножието на Надуваеми Коледна Украса за двора, Украса за Улов на Бяла Мечка и Пингвин, вградени led светлини за външна декор/Празник/Коледа/Парти/на

BGN 1.33
Налично

Наличност

⛄?【Уникални коледни украси на открито】 : пингвините-бели мечки, високо качество на коледна украсаБели мечки и пингвини радостно улов на риба, което означава, че съвместно щастлива Коледа. ⛄?【Създайте приятна атмосфера】 : Това е коледа надувное украса на открито ще запази добро настроение на вашите съквартиранти, гости, купоните, приятелите, благодарение на вграден супер ярки led лампам той може да създаде приятна атмосфера, дори и през нощта. ⛄?【Бързото помпане и настройване за секунди】 : Всички инсталационни аксесоари включени, вграден вентилатор, просто кука му, и вашата коледна украса на тревата ще бъде надуто за секунди.Надув го, просто приколите към земята и се пригответе за страховито комплиментам. ⛄?【ЗДРАВА РАБОТИЛНИЦА】 : Това е коледа надувное украса, изработени от висококачествен водоустойчив материал е достатъчно устойчив, за да издържат разкъсва и лошото време на открито.Приложено към удлинителю, можете да поставите тази удобна надуваема лодка за себе си в двора или на терасата. ⛄?【ЗДРАВА ПОДКРЕПА】 : Вашата коледна надуваема лодка идва с привязями и заземляющими тояги за допълнителна стабилна подкрепа при използване на открито.Има здрав цип за достъп на феновете, които трябва да се изключи преди започване на работа. ⛄?【Уникални коледни украси на открито】 : пингвините-бели мечки, високо качество на коледна украса.Бели мечки и пингвини радостно улов на риба, което означава, че съвместно щастлива Коледа. ⛄?【Създайте приятна атмосфера】 : Това е коледа надувное украса на открито ще запази добро настроение на вашите съквартиранти, гости, купоните, приятелите, благодарение на вграден супер ярки led лампам той може да създаде приятна атмосфера, дори и през нощта. ⛄?【Бързото помпане и настройване за секунди】 : Всички инсталационни аксесоари включени, вграден вентилатор, просто кука му, и вашата коледна украса на тревата ще бъде надуто за секунди.Надув го, просто приколите към земята и се пригответе за страховито комплиментам. ⛄?【ЗДРАВА РАБОТИЛНИЦА】 : Това е коледа надувное украса, изработени от висококачествен водоустойчив материал е достатъчно устойчив, за да издържат разкъсва и лошото време на открито.Приложено към удлинителю, можете да поставите тази удобна надуваема лодка за себе си в двора или на терасата. ⛄?【ЗДРАВА ПОДКРЕПА】 : Вашата коледна надуваема лодка идва с привязями и заземляющими тояги за допълнителна стабилна подкрепа при използване на открито.

Основни характеристики

Избор на клиенти