0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Жилетки за домашни любимци, Дрехи за Плюшени играчки, Дрехи за Малки кучета Hanfu Bomei, Дрехи за Котки, Лятна Тънка Дрехи за Домашни Любимци, Пуловер за Кученца за Малки ?

Жилетки за домашни любимци, Дрехи за Плюшени играчки, Дрехи за Малки кучета Hanfu Bomei, Дрехи за Котки, Лятна Тънка Дрехи за Домашни

BGN 15.81
Налично

Наличност

Име на продукта : Облекло HanmaoL : Обиколката на гърдите 49-50 см, дължина на тялото от 35 см, обиколката на шията 32 см, подходящ за 5-7 кг или по-малко; XL : Обиколката на гърдите 57-58 см, дължина на тялото от 38 см, обиколката на шията 36 см, подходящ за кучета порода corgi среден на ръст и големи породи; Пуловер за кучета за мъже. Полезни съвети : избягвайте накисване в продължение на дълго време.Моля, Измийте Го Поотделно и Внимателно.Не използвайте Твърда четка и не Търкайте Я Със Сила.Се препоръчва да се пере на ръка и да не се избелва. XS : Обиколката на гърдите 32-33 см, дължина на тялото от 19 см, обиколката на врата 20 см, подходящи за наддаване на тегло 1,5 кг или по-малко; S : Обиколката на гърдите 36-37 см, дължината на тялото е 25 см, обиколката на шията 24 см, подходящ за тегло от 1,5-2,5 кг или по-малко; M : Обиколката на гърдите 42-43 см, дължина на тялото от 30 см, обиколката на врата 28 см, подходящ за теглото на 3-4,5 кг или по-малко;. Размер на продукта : XS/S/M / L / XL. Жилетки за домашни любимци Плюшен облекло за малки кучета Hanfu Bomei, дрехи за котки, лятна тънка дрехи за домашни любимци, пуловер за кученца за малки собакsl : обиколката на гърдите 49-50 см, дължина на тялото от 35 см, обиколката на шията 32 см, подходящ за 5-7 кг или по-малко; XL : Обиколката на гърдите 57-58 см, дължина на тялото от 38 см, обиколката на шията 36 см, подходящ за кучета порода corgi среден на ръст и големи кучета; Цвят на продукта : розово, синьо Име на продукта : Облекло hanmao Размер на стоката : XS/ S / M / L / XL3. Полезни съвети : избягвайте накисване в продължение на дълго време.Моля, измийте го поотделно и внимателно.Не използвайте твърда четка и не търкайте я със сила.Се препоръчва да се пере на ръка и да не се избелва. Плат вертикална, меки, удобни и дишащи, с помощта на вискоза + смесовой прежда + памук + полиестер.

Основни характеристики

Избор на клиенти