0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Паметник Украшение за домашни любимци, Паметник Украшение за Кучета, Персонални Украшение За Котки, Потребителско Името на Кучето, Коледно Украшение, един Незабра?

Паметник Украшение за домашни любимци, Паметник Украшение за Кучета, Персонални Украшение За Котки, Потребителско Името на Кучето,

BGN 9.06
Налично

Наличност

С гордост произведено в САЩ!МАТЕРИАЛ : Това е украшение, изработени от висококачествена керамика, която може да се съхранява с години, ако ще бъде добре да се грижим за него.Двустранен принт : фигура нанесен от двете страни с плоско кръгло керамично украса. Размер : приблизително 3 инча (7,2 см) в диаметър.Лесно подвешивание : идва с златен конец за окачване.It е украсата ще бъде най-добрият подарък за вашите приятели или семейство, независимо от това, дали те са се преместили в нова къща, апартамент, етажната собственост, или на рожден ден, абитуриентски бал, промоции или сватбено тържество, тя ще помогне за създаването на атмосфера. Украшение поръчка, ако трябва да добавите текст или промяна на картината, просто се свържете с нас след пускането на поръчката. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Основни характеристики

Избор на клиенти