0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
PINVNBY Дървени стълби-Мост за Зайци, Убежище за Зайци, Къща, Тунел, Играчки за гризачи, детски играчки за Дъвчене за Морски Свинчета, Чинчили, Таралежи, Порове, Плъхове ?

PINVNBY Дървени стълби-Мост за Зайци, Убежище за Зайци, Къща, Тунел, Играчки за гризачи, детски играчки за Дъвчене за Морски Свинчета,

BGN 9.49
Налично

Наличност

【Естествено дърво】 Сладък мост е изработен от естествени дървени пръчки, закрепени с тел, гъвкави и издръжливи подбрани са естествени материали, които се отглеждат биологично начин, без пестициди, не са токсични, осигуряват здравословен растеж на зъбите малък домашен любимец. 【Забавна играчка】 Лесно да се огъват, за да отговарят на различни форми и размери за постигане на хълмовете, може да се използва като тунел, мост или на рампата. идеален за дъвчене и катерушки, подобрява проучване и физически упражнения. 【ДЪВЧЕНЕ ИГРАЧКА】 Гъвкави сухи дървени пръчици са абсолютно безопасни за дъвчене вашите домашни любимци.Сигурно дъвченето може да задоволи инстинктите, допринася за позитивното жевательному поведение, може да помогне да се запази чистотата си ножовете и здравето на устната кухина. 【ПРИЛОЖИМО】 Дървена играчка морско свинче дава на малкия грызуну отлична възможност да играят и да тренират, е подходящ за : морски свинчета, порове, един gerbil, чинчили, малки зайци, плъхове и други дребни животни. 【1 Опаковка】 на Помещение включва : 1 х дървен мост. Размер : 15,7 инча x 24,8 инча (дължина X ширина). чиста ръчна работа, лесно съхраняване, безопасно и е гарантирано.Отлични за игри и грызения, за многократна употреба, издръжлив, практичен, лесно се огъват.Липсата на влажна плесен, безвредной за здравето на малките домашни любимци, може да се използва в продължение на дълго време. 【Естествено дърво】 Сладък мост е изработен от естествени дървени пръчки, закрепени с тел, гъвкави и издръжливи. подбрани са естествени материали, които се отглеждат биологично начин, без пестициди, не са токсични, осигуряват здравословен растеж на зъбите малък домашен любимец. 【Забавна играчка】 Лесно да се огъват, за да отговарят на различни форми и размери за постигане на хълмовете, може да се използва като тунел, мост или на рампата. идеален за дъвчене и катерушки, подобрява проучване и физически упражнения. 【ДЪВЧЕНЕ ИГРАЧКА】 Гъвкави сухи дървени пръчици са абсолютно безопасни за дъвчене вашите домашни любимци.Сигурно дъвченето може да задоволи инстинктите, допринася за позитивното жевательному поведение, може да помогне да се запази чистотата си ножовете и здравето на устната кухина.

Основни характеристики

Избор на клиенти