0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
TEHAUX Клетка за Хамстер на Миниатюрни Играчки, Играчки за един gerbil Гидрофляга-Мъкна Клетка За Морско Свинче, Калъф За Носене, Хамстер, Клетка За Пренасяне на Таралеж, ?

TEHAUX Клетка за Хамстер на Миниатюрни Играчки, Играчки за един gerbil Гидрофляга-Мъкна Клетка За Морско Свинче, Калъф За Носене,

BGN 0.67
Налично

Наличност

МЕСТООБИТАНИЕ ХАМСТЕР - Интелигентен дизайн : Задната част на клетки за носене на хамстер е проектиран с вентилационни отвори, които допринасят за циркулация на въздуха и за хомяку точно да дишаКЛЕТКА за ХАМСТЕРИ - пътуващи със своя малък домашен любимец, предоставете му по-безопасна клетка.КЛЕТКА за МАЛКИ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ - Приложими елементи : Подходящ за таралежи, младите зайци, чинчили, хамстери, планери и други дребни животни.КЛЕТКА за ЧИНЧИЛА - Переноска изработени от здрав и практически материал за продължителна употреба.КЛЕТКА за хамстер - идеална за съхранение на малки домашни любимци.Переноска за тях дишащи и удобни.Осъществяване на списък 1 х переноска за домашни любимци 1 х бутилка за вода Функции-Материал : пластмаса пътна чанта за хамстер -Цвят : зелен, определени за игри на открито -Размер : 19,50 X19,50 X16,50 см / 7,66 X7,66 X6,48 см външни играчки. - Този калъф-переноска подходящ за транспортиране с дръжка, ви е лесно да излезе навън с малък домашен заек, играчки за зайци. - Това е много удобно за носене на вашия домашен любимец, независимо дали са на разходка, пикник, туризъм, пътуване, пазаруване, каране на велосипед, в метро и т., хамстер излиза от клетките. - малки домашни любимци.Клетка ще създаде за тях приятна и комфортна обстановка, чанта-переноска за домашни кучета. - Кейдж-переноска за домашни любимци - това е решение на съставяне на компанията на вашия домашен любимец в много ситуации играчки-зайчета за зайци.

Основни характеристики

Избор на клиенти