0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Окачен Автоматичен Диспенсер за вода за домашни любимци PHAEAO, Автоматична Гравитационната А за Зайци и Набор от Диспенсеров за вода, Станция за Подаване на домашни ?

Окачен Автоматичен Диспенсер за вода за домашни любимци PHAEAO, Автоматична Гравитационната А за Зайци и Набор от Диспенсеров за

BGN 14.39
Налично

Наличност

【Полезни съвети】 : Моля, внимателно измерете разстоянието между клетките, преди да купитеПрепоръчва разстоянието между клетките е 2,5-6 см (1-2,4 инча). 【Автоматична гравитационната подаване на】:В питателе се използва естествена гравитационната система на подаване на заявката.Той е оборудван с 5-сантиметровым отвор за подаване на храна и наклонени пандусом на 75 °, който може непрекъснато да предоставят на вашия домашен любимец прясна вода и изобилие от храна.Това е безопасно и не консумира електроенергия. 【Питатель и пиенето на подходящ капацитет】:Капацитет и спорта на водата е 800 мл, а на капацитет на питателя - 870 мл. Той може да осигури храна за вашите малки любимци в продължение на 3-5 дни и в продължение на 2-3 дни си малки домашни любимци.Можете спокойно да отидете на почивка, на работа или на парти, без да се притеснявате, че вашият любим домашен любимец да остане гладен. 【Окачен дизайн】:Подвесная дизайн на опаковка за храна и вода не само да използват пространството, но и може да облекчи проблема дискомфорт във врата, причинена от факта, че домашен любимец пие вода главата си нагоре или надолу.Дизайн на бутоните е подходящ за повечето клетки за дребни домашни животни, които могат да бъдат монтирани както отвътре, така и отвън на клетката.

Основни характеристики

Избор на клиенти