0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Летяща Чиния за Хамстери, на Колело за Хамстери, на Колелото на Мишката, Колелото на Плъхове, Колело за Бягане на упражнения за Хамстери, Морски Свинчета, един gerbil и ?

Летяща Чиния за Хамстери, на Колело за Хамстери, на Колелото на Мишката, Колелото на Плъхове, Колело за Бягане на упражнения за

BGN 3.00
Налично

Наличност

【Тихо колело за хамстер】 Това е въртящо се колело за хамстер, работи безшумно при стартиране на мишката 【Летяща чиния】 Тази дизайнът на летяща чиния не се огъват с морски свинчета назад по време на движение, това е полезно за здравето мишки, когато те извършват физически упражнения. 【Гладко колело】 на Бордюра и стълбище колела спиннера за хамстери гладка, без остри ръбове, което е добре за миши крака. 【2 БРОЯ в опаковка】 Опаковка включва колелото на мишката и слот топки, така че всички необходими данни са необходими за хамстер. 【Удовлетворенный услуги】 - Ние се стремим да предложим на нашите клиенти качествено колело за плъхове, ако установите, че колело за хамстер не е това, което ви харесва, моля, свържете се с нас за подмяна или връщане на парите. 【Тихо колело за хамстер】 Това е въртящо се колело за хамстер, работи безшумно при стартиране на мишката. 【Летяща чиния】 Тази дизайнът на летяща чиния не се огъват с морски свинчета назад по време на движение, това е полезно за здравето мишки, когато те извършват физически упражнения. 【Гладко колело】 на Бордюра и стълбище колела спиннера за хамстери гладка, без остри ръбове, което е добре за миши крака.

Основни характеристики

Избор на клиенти