0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
ZYAMY 2 бр. Ръчно Мини-цокъл, Пластмасов цокъл, За пране и почистване на дрехи, Подходящ за пътуване в дома, на улицата, (Сив, бял)

ZYAMY 2 бр. Ръчно Мини-цокъл, Пластмасов цокъл, За пране и почистване на дрехи, Подходящ за пътуване в дома, на улицата, (Сив, бял)

BGN 4.00
Налично

Наличност

Материал : Изработен е от висококачествени пластмасови найлонов плик материал, екологично чист, трайни и трайни, и може да се използва в продължение на дълго времеДизайн : Ръчно дизайн, дизайн във формата на ивици, лесен за експлоатация, ефект на пране е по-добре, отколкото ръчно пране.Безопасност на облекло : Повърхността на перални дъски гладка и без шипове, и повторно почистване на дрехи не боли.Удобство : Той е малък по размер, лесно да го носите със себе си по време на пътуване и може да се пере по всяко време и на всяко място.7 инча; Осъществяване включва в себе си : вие получавате 1 бр. сива мини-пране на борда и 1 бр. бяла мини-пране на борда.Цвят : сив, бял Материал : пластмаса Размер : 7,2 *3.7 инча Лек, лесен за използване, му е трудно да навредят Това е добър избор за работа от дома си и да се измие, който може да ви помогне за намаляване на обема на работа, за спестяване на вода и опазването на околната среда, подходяща за израстването на дрехи може да бъде добър инструмент за деца да се научат да се изпере дрехите си сами и да им помогне да работят на полезни навици на Помещение и включва : 2 х цокъл.

Основни характеристики

Избор на клиенти