0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Дигитален Влагомер DOQAUS, Термометър за стая от 2 опаковки, от влага с бързото обновяване на 5s, Измерване на температура и влажност за Детска Стая, Всекидневна, Изба, О?

Дигитален Влагомер DOQAUS, Термометър за стая от 2 опаковки, от влага с бързото обновяване на 5s, Измерване на температура и влажност

BGN 1.67
Налично

Наличност

【Висока точност и бързо update】 Стаен термометър с висока точност ± 3% ~ 5% относителна влажност на въздуха и ± 1 ° С Бързия отговор с последователни измервания на всеки 5 секунди, тези стайни термометри от 3 опаковки ще ви помогнат ефективно да регулира ситуацията в оранжерията, спалня, терариума за влечуги, склад, килера, винарска изба и на други места във времето. 【Индикатор на въздушния комфорт】Сензор за влажност идва с напомняния за смайликах и думи, както и 3 показатели ниво на комфорт "на сухо" / "комфортен" / "влажен", която ви позволява с един поглед прецени ситуацията в къщата. 【Ясен LCD дисплей】 Сензор за температура и влажност с 2,3-инчов LCD дисплей осигурява ясна четене от различни гледни точки.И стаен термометър за дома не е сложна функционалните бутони (℉ / ℃ превключва), което ви дава по-голяма свобода на избор градуса по Целзий или Фаренхайт. 【Джобен размер и Максимално пространство】 Компактен и лек дизайн на вътрешното термометър ви позволява лесно да го сложи в джоба и да вземете със себе си навсякъде.Освен това, сензор за влажност на въздуха е отличен за пестене на място.Идва с батерия CR2 и срок на услугата 6 месеца. 【Няколко опции за монтаж на】 Стаен термометър за помещения благодарение на тенис на креплению, магнит и настенному подвесному дизайн вие можете лесно да поставите този сензор за температурата в стаята-навсякъде.

Основни характеристики

Избор на клиенти