0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
BESTOYARD 2 елемента Gorro De Satin Para Сатен, Шапка, Дамски Шапки Множество Шапка За Душ Фризьорски салон Шапки Дама Спален Капор Дама с Шапка За Душ Баня Шапки Шампоан За Коса ?

BESTOYARD 2 елемента Gorro De Satin Para Сатен, Шапка, Дамски Шапки Множество Шапка За Душ Фризьорски салон Шапки Дама Спален Капор

BGN 0.33
Налично

Наличност

ШАПКА с начесом "Д-р" - Тези двуслойни шапки за косата и подходящи за душ и СПА центъра, както и за обвързване на растежа на косата при нанасянето на грим, почистване на лицето, двуслойни шапки за еднократна употреба за баняСПАЛНИ ШАПКА С ШИРОКА ПАНДЕЛКА - отличен ефект.Ефективно предпазва косата от намокания в душата.ШАПКИ за ЕДНОКРАТНА употреба ЗА ШВАБР - Отличен ефект.Ефективно предпазва косата от намокания в шапочках за душ с широка панделка.ШАПКИ-ЕКСФОЛИАНТИ за медицински сестри - дизайнът е много практичен, за да махнете косата от спалня с шапка с мокра цвете. ДВУСЛОЙНИ шапки за вана - всякакви дължини и дебелини на косата.Списък на опаковки 2 x двуслойни душ с принтом Характеристики - Цвят : Розов-шапки за коса. - Материал : сатен шапчица от eva-материал - Размер : около 27x11x3 см Шапки за душ - Тази шапка за душ, изработен от качествен и устойчив материал, е безопасна и няма мирис. Шапка за душ за баня. - дизайнът е много практично, може да предпази косата от мокри женските шапки. - Чудесен ефект.Ефективно предпазва косата от намокания в скрабе за душата. - Тези двуслойни шапки за коса са подходящи за душ и СПА добре предпазват косата или могат да се прилагат за обвързване на растежа на коса при грима, почистване на лицето и т.

Основни характеристики

Избор на клиенти