0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
DOOViC 4 Опаковки Очила за четене, Блокиране на Синя Светлина, Модерни Компютърни Ридеры за Жени, Защита От Напрежение в очите, Отблясъци, Филтър UV-лъчи, на слънчеви Очи?

DOOViC 4 Опаковки Очила за четене, Блокиране на Синя Светлина, Модерни Компютърни Ридеры за Жени, Защита От Напрежение в очите,

BGN 2.33
Налично

Наличност

【Очила за четене със защита от синя светлина】 -лещи, блокиране на синя светлина, със защита от UV400, антибликовые и блокер вреден синя светлина, за хората, които дълго работят на смартфони, компютри, таблети, игри или други цифрови устройстваЗащитете очите си, насладете се на цифрова течение на времето, НЕ се притеснявайте за цифров пренапрежение на очите, влошаване на зрението, главоболие и безсъние.Ще ви даде по-добър сън и бодрост на духа. 【ЛЕЩИ ПЪРВОКЛАСНА】- В считывателях DOOVi C се използват професионални лещи, блокер синя светлина премиум-клас.Взривозащитен, с висока разделителна способност, с истински цветове и издръжлив.Ще ви донесе най-доброто визия. 【УДОБНА засаждане】 - Модерен и ергономичен дизайн.Здрава и лека рамка с пружинным тръба на шарнирна връзка, за по-голяма свобода на носенето.Да имате удобни за носене. 【УНИКАЛЕН ДИЗАЙН】 - Прости и необичайни, перфектна комбинация от класически и стилни очила за четене. 4 стила, които лесно се справят с различно настроение, дрехи почивка, повод.Позволете ми да отида в челните редици на модата. 【БЕЗГРИЖНИТЕ ЗАКУПУВАНЕ на】 - 100% на Клиента на първо място!Ако има някакви проблеми с очила, моля, свържете се с нас, за да реши проблема, докато не сте доволни.Вие не рискувате да опитате. 【Очила за четене със защита от синя светлина】 -лещи, блокиране на синя светлина, със защита от UV400, антибликовые и блокер вреден синя светлина, за хората, които дълго работят на смартфони, компютри, таблети, игри или други цифрови устройства.Защитете очите си, насладете се на цифрова течение на времето, НЕ се притеснявайте за цифров пренапрежение на очите, влошаване на зрението, главоболие и безсъние.

Основни характеристики

Избор на клиенти