0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
2 Чифта сгъваеми очила за четене, Правоъгълни рамки, полупрозрачна дограма, лек четец на пружинном панта. (Черен кръг в сребърна рамка, 2,5 X)

2 Чифта сгъваеми очила за четене, Правоъгълни рамки, полупрозрачна дограма, лек четец на пружинном панта. (Черен кръг в сребърна

BGN 3.00
Налично

Наличност

Метална рамкаНеполяризованный.Широчина на обектива : 1,97 метра. 2 НЕЩА : никога не бива да се губи време в търсене на очилата, така че ние предлагаме по два чифта за всеки клиент, за да можете да оставите у дома, а другата на работа.Благодарение на нашия удобен дизайн можете да се насладите на нашите бокалами в продължение на целия ден.СГЪВАЕМИ : Тези очила за четене може да се сгъва и съхранява в малкия си джоб, дамска чанта или пътна чанта, благодарение на тънките ръбове и тънки лещи.Тънка дограма позволява очила точно за лесно съхранение.ПЛАСТМАСОВА дограма : висококачествена и достъпна. очила за четене - идеалното решение за широк кръг от хора-от студенти до специалисти. очила за четене са идеални за четене, гледане на филми, четене на работа, четене у дома, четене с включен компютър, очила за четене, предназначени за хора с нормално или късогледи очи.ЛЕЩИ от ПОЛИКАРБОНАТ : очила за четене TUHN създават атрактивен и модерен вид, тъй като защитават очите от слънцето и вредните ултравиолетови лъчи.Лещи от поликарбонат, покрити с плат UV400, блокирующим вредните UVA и UVB лъчи.BLU-RAY : не сте ги намерили.Защитете очите си с помощта на тези очила за четене. -Лещи, изработени от устойчив на надраскване материал.Неполяризованный.Широчина на обектива : 1,97 метра. 2 НЕЩА : никога не бива да се губи време в търсене на очилата, така че ние предлагаме по два чифта за всеки клиент, за да можете да оставите у дома, а другата на работа.Благодарение на нашия удобен дизайн можете да се насладите на нашите бокалами в продължение на целия ден.СГЪВАЕМИ : Тези очила за четене може да се сгъва и съхранява в малкия си джоб, дамска чанта или пътна чанта, благодарение на тънките ръбове и тънки лещи.Тънка дограма позволява очила точно за лесно съхранение.ПЛАСТМАСОВА дограма : висококачествена и достъпна. очила за четене - идеалното решение за широк кръг от хора-от студенти до специалисти. очила за четене са идеални за четене, гледане на филми, четене на работа, четене у дома, четене с включен компютър, очила за четене, предназначени за хора с нормално или късогледи очи.ЛЕЩИ от ПОЛИКАРБОНАТ : очила за четене TUHN създават атрактивен и модерен вид, тъй като защитават очите от слънцето и вредните ултравиолетови лъчи.Лещи от поликарбонат, покрити с плат UV400, блокирующим вредните UVA и UVB лъчи.

Основни характеристики

Избор на клиенти