0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Тестер верига Автомобили, 6-12-24V Автомобил Автоматичен Тест на Електрическото Напрежение Дръжка Светлина Тестер верига Детектор Сонда с Индикаторна лампа за теств?

Тестер верига Автомобили, 6-12-24V Автомобил Автоматичен Тест на Електрическото Напрежение Дръжка Светлина Тестер верига Детектор

BGN 1.33
Налично

Наличност

【Високо качество AS】 Дръжката е направена от висококачествен материал AS, сверхтвердая и здрав, я не е лесно да се прекъсне, устойчиви на ток, термостойка, безопасен за използване; 【Хромирани въглеродна стомана】 Сондата е изработен от закалена хром-въглеродна стомана, устойчив на корозия, може лесно да се пробива на изолацията на кабели и проверка на верига; висок клас автомобилен тестер за напрежение верига, лесен за използване, в продължение на дълго време. 【Лекота на използване】 Компактен дизайн, преносим и лесен за използване, тел може лесно да се сгъва и съхранява, когато автомобилният тестер на веригата вече не се използва. 【6-24 В】 6 В-24 В, най-често срещаният автомобил диапазон на напрежението на пазара, помага да тества багажника на автомобил, мотоциклет или друг електрически устройства в рамките на обхвата, автомобилен тестер веригата е доста практичен. 【Индикатор за бързо реагиране】 Този електрически тестер за проверка на вериги на камион, снабден с чувствителен светлина екран, при откриване на електричество индикатор светва за бързо реагиране, който може да попречи на грешни резултати и случайни наранявания токов удар, по-безопасни и по-точно в употреба. 【Високо качество AS】 Дръжката е направена от висококачествен материал AS, сверхтвердая и здрав, я не е лесно да се прекъсне, устойчиви на ток, термостойка, безопасен за използване;. 【Хромирани въглеродна стомана】 Сондата е изработен от закалена хром-въглеродна стомана, устойчив на корозия, може лесно да се пробива на изолацията на кабели и проверка на верига; висок клас автомобилен тестер за напрежение верига, лесен за използване, в продължение на дълго време. 【Лекота на използване】 Компактен дизайн, преносим и лесен за използване, тел може лесно да се сгъва и съхранява, когато автомобилният тестер на веригата вече не се използва. 【6-24 В】 6 В-24 В, най-често срещаният автомобил диапазон на напрежението на пазара, помага да тества багажника на автомобил, мотоциклет или друг електрически устройства в рамките на обхвата, автомобилен тестер веригата е доста практичен.

Основни характеристики

Condition:
Brand New
Material:
PVC plastic
Color:
Shown as picture
Applicable Range:
6-12-24V
Package List:
1 * Car Test Pen :

Избор на клиенти