0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Комплект прибори за хранене сребро ONUIFIKE, 304 Неръждаема Стомана, 4 бр., Златна Набор от Прибори за хранене, Набор от прибори за хранене, Матиран Нож, Вилица, Лъжица, При?

Комплект прибори за хранене сребро ONUIFIKE, 304 Неръждаема Стомана, 4 бр., Златна Набор от Прибори за хранене, Набор от прибори

BGN 1.33
Налично

Наличност

【Здрава конструкция】 Набор от прибори за хранене не са тежки, но достатъчно здрав, не погнется и не повредится при ежедневна употребаДостатъчно здрав, за да продължи много години.Комплект прибори за хранене подходяща дебелина, със заоблени ръбове осигурява добро сцепление възрастни и деца. 【Полезен материал】 Набор от прибори за хранене, изработени от висококачествена неръждаема стомана, която не съдържа вредни вещества, не съдържа никел, нетоксичен и устойчиви на корозия за ежедневна употреба, този комплект прибори за хранене от неръждаема стомана е лесна за поддръжка и почистване. 【Radi за огледално полиране】 Набор от прибори за хранене с гладка кант за огледално полиране, без грубост, които могат да навредят на устата.Нашият набор от прибори за хранене не накърняват или и запазва своя блясък.Сребърни изделия трябва да имат съответната дебелина и тегло, за да му е удобно. 【ФУНКЦИОНАЛЕН】 Този комплект прибори за хранене сребро от неръждаема стомана, класически дизайн, подходящ за кухненски бокс столовым уреди от всякакъв стил, кухненски комплекти прибори за хранене от сребро, Идеален за ежедневна употреба/ колекции / партита / къмпинг / ресторант / хотел . или когато се нуждаете от допълнителен комплект прибори за хранене от сребро.

Основни характеристики

Избор на клиенти