0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Къса Къдрава Перуки За черни жени, Без Дантелен на Предните Перуки от човешка Коса, Къса Перуки, изработени от Човешка Коса с Бретон 150% Плътност, Машиностроителна п?

Къса Къдрава Перуки За черни жени, Без Дантелен на Предните Перуки от човешка Коса, Къса Перуки, изработени от Човешка Коса с Бретон

BGN 11.76
Налично

Наличност

【♥ Къса перуки, изработени от човешка коса с бретон Материал на косата】 100% необработен перуки, изработени от бразилски естествени човешки косми, евтини, по-меки, гладки, здрави и чисти 【♥ Текстура на косата на перука без дантела в предната част на предната страна на 】 пълна и плътна.Дължина на косата : 9 инча.След получаване на перука лесно се разклаща или използвайте малко количество еластин, за да вземете косата на перука за допълнителен обем и вълна. 【♥ Качеството на перуки от човешка коса с форма на прическата боб】 Липсата на entanglements и минимална загуба, достатъчна пълнота, идеалната линия на растеж на косата, естествено ръбове и траекторията на движение на косата.Нека да ви превърне в отличен герой навсякъде. 【♥ Къдрава перуки за черни косата на жените Тегло 】 Около 135 грама за бройка - Тегло (+ /-3 г) Нормално - зависи от влага. 【♥ Политика на опаковката и връщане на перуки с водна вълна】 се Изпраща в рамките на 24 часа 1-3 дни.Няма причини за връщане.Вие не рискувате да опитате.Ако не ви харесват нашите перуки, моля, пишете ни, преди да оставите коментар, ние ще решим това за вас, докато не сте доволни.Моля, свържете се директно с нас по всякакви въпроси.

Основни характеристики

Избор на клиенти