0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
10 Бр., Сладки Коледни Щипки за Коса с Оленьими Рога, MGPFERD, Пайети, Коледно Дърво, Шнола във формата на Птицечовка, Щипки за Бретон, Шнола, шапки, Аксесоари за Коса за Мо?

10 Бр., Сладки Коледни Щипки за Коса с Оленьими Рога, MGPFERD, Пайети, Коледно Дърво, Шнола във формата на Птицечовка, Щипки за

BGN 3.52
Налично

Наличност

скоба за коса под формата на птицечовка 10шт, коледен клип за косата в червен и зелен цветове, във формата на рога и елхи, много сладъкДизайн от пайеток придава на висок ток с много хубав блясък на светлината, а триизмерна форма допринася за забавление.Размерът на тези заколок за коса е повече от 2,8 и 2,4 инча. Изискан дизайн отговаря на вашите нужди.Красиви фиби за коса - най-популярни подаръци за жени и момичета, тъй като прекрасен подарък за коледно парти или за всеки ден.Те могат да се обърнат за гъста или тънка коса, преки или къдрава.Ако има някакви проблеми с вашите фиби за коса, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще решим вашия проблем от първия път!. скоба за коса под формата на птицечовка 10шт, коледен клип за косата в червен и зелен цветове, във формата на рога и елхи, много сладък.Дизайн от пайеток придава на висок ток с много хубав блясък на светлината, а триизмерна форма допринася за забавление.Размерът на тези заколок за коса е повече от 2,8 и 2,4 инча. Изискан дизайн отговаря на вашите нужди.Красиви фиби за коса - най-популярни подаръци за жени и момичета, тъй като прекрасен подарък за коледно парти или за всеки ден.

Основни характеристики

Избор на клиенти