0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Набор от Стъпални тренировки с Метрическим титанов щанга с покритие 3/16 -1/2, Конусное тренировка HSS със задвижване с Шестигранным опашка 1/4, Бърза Смяна на Дограмата ?

Набор от Стъпални тренировки с Метрическим титанов щанга с покритие 3/16 -1/2, Конусное тренировка HSS със задвижване с Шестигранным

BGN 1.67
Налично

Наличност

✅Стълба на своята уникална структура, малко може да отворите различни спецификации на отвора ✅Не трябва да се използват централна перфоратор, в сравнение с обичайните спирала сверлом му е лесно да се прекъсне. ✅Теглене на чеп, заваряване, увеличаване на елиптична дупки, управляемият тренировка - функция от тях е невъзможна, но е възможно. ✅Използване на инструменти : бормашина, настолна бормашина.Работете при водният охлаждане, може ефективно да се удължи срока на експлоатация на тренировка, се препоръчва скорост на пробиване 250-250 об/мин. ✅Быстрорежущая стомана 4241 (подходящ за заготовки с твърдост по-ниска от 25 °, като въглеродна стомана, тънка желязна плоча, самозалепваща плоча, плака от PVC, дървена дъска, дебелина на листа по-малко от 5 мм). ✅Стълба на своята уникална структура, малко може да отворите различни спецификации на отвора. ✅Не трябва да се използват централна перфоратор, в сравнение с обичайните спирала сверлом му е лесно да се прекъсне. ✅Теглене на чеп, заваряване, увеличаване на елиптична дупки, управляемият тренировка - функция от тях е невъзможна, но е възможно. ✅Използване на инструменти : бормашина, настолна бормашина.Работете при водният охлаждане, може ефективно да се удължи срока на експлоатация на тренировка, се препоръчва скорост на пробиване 250-250 об/мин. ✅Быстрорежущая стомана 4241 (подходящ за заготовки с твърдост по-ниска от 25 °, като въглеродна стомана, тънка желязна плоча, самозалепваща плоча, плака от PVC, дървена дъска, дебелина на листа по-малко от 5 мм). Характеристики : 1, Стълбище с уникалната си структура, малко може да се отворят различни спецификации на дупки.2, Не трябва да използвате централна перфоратор, в сравнение с обичайните спирала сверлом, него не е лесно да се прекъсне.3, Теглене на чеп, заваряване, увеличаване на елиптична дупки, спиральное тренировка, тяхната функция е невъзможна, но е възможно.

Основни характеристики

Избор на клиенти