0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Играчки за папагали Kukeyiee, Подвесное огледало за птици, Играчки за папагали със звънци, Игрушечное огледало, Подвесная птици за домашни любимци, аксесоари за клеван?

Играчки за папагали Kukeyiee, Подвесное огледало за птици, Играчки за папагали със звънци, Игрушечное огледало, Подвесная птици

BGN 2.67
Налично

Наличност

[ЗАБАВНА ИГРАЧКА] : Тази играчка отговаря на играта инстинкт на птиците, което може да намали стреса и да се предотврати дразнене, викове или ухапване [Висококачествен материал] : Това е огледало, изработено от висококачествен акрил, който е силен и издръжлив.Има малка камбанка, и звук колокольчика може да отговори на социален инстинкт на птиците. [Един добър инструмент за компаньон] : Папагали могат да видят себе си в огледалото, а за мелодия на звънене може да отговори на нуждите на комуникация на птици, на птица, ще се радвате на тази играчка е, и тя няма да се чувства самотна. [Лесна за употреба] : Тази играчка поддържа подвешивание, можете да я закача на закачалка, или навсякъде, където можете, тогава те ще могат с удоволствие да играе за себе си. [Защита от падане] : Огледалото не бие, докато навик птици погледнете в огледалото. [ЗАБАВНА ИГРАЧКА] : Тази играчка отговаря на играта инстинкт на птиците, което може да намали стреса и да се предотврати дразнене, викове или ухапване. [Висококачествен материал] : Това е огледало, изработено от висококачествен акрил, който е силен и издръжлив.Има малка камбанка, и звук колокольчика може да отговори на социален инстинкт на птиците. [Един добър инструмент за компаньон] : Папагали могат да видят себе си в огледалото, а за мелодия на звънене може да отговори на нуждите на комуникация на птици, на птица, ще се радвате на тази играчка е, и тя няма да се чувства самотна. [Лесна за употреба] : Тази играчка поддържа подвешивание, можете да я закача на закачалка, или навсякъде, където можете, тогава те ще могат с удоволствие да играе за себе си.

Основни характеристики

Избор на клиенти