0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
SDASD Кабел за бързо зареждане със завъртане на 180 °, кабел за бързо зареждане със завъртане на 180 °, USB-C, устойчив, за да се избегнат аварии, за Type-C, за iPhone (1,8 м, синьо)

SDASD Кабел за бързо зареждане със завъртане на 180 °, кабел за бързо зареждане със завъртане на 180 °, USB-C, устойчив, за да се

BGN 23.36
Налично

Наличност

1 Внимание - За да се постигне ефект за бързо зареждане него трябва да се използват заедно с адаптер бързо зареждане, и вашето устройство трябва да поддържа бързо зареждане. кабел за бързо зареждане със завъртане на 180 ° - Гъвкав конектор и уникален дизайн със завъртане на 180 градуса за намаляване на опасност за сигурността, причинена от повреда на кабела за зареждане.Удобен и практичен за бързо и безопасно зареждане по време на използването. Сигурен 5,9 фута (1,8 м), удобно за различни ситуации, преместване на дома, офиса и вашия автомобил.Всеки кабел е снабден с каишка, което позволява наматывать кабел и го предпазва спутывание. Внимание - За да се постигне ефект за бързо зареждане него трябва да се използват заедно с адаптер бързо зареждане, и вашето устройство трябва да поддържа бързо зареждане. кабел за бързо зареждане със завъртане на 180 ° - Гъвкав конектор и уникален дизайн със завъртане на 180 градуса за намаляване на опасност за сигурността, причинена от повреда на кабела за зареждане.Удобен и практичен за бързо и безопасно зареждане по време на използването. Сигурен 5,9 фута (1,8 м), удобно за различни ситуации, преместване на дома, офиса и вашия автомобил.Всеки кабел е снабден с каишка, което позволява наматывать кабел и го предпазва спутывание.

Основни характеристики

Избор на клиенти