0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Вентилатор за охлаждане на хост Shopping Spree, Радиатор игрова конзола Лесна За Инсталиране, Подмяна на вентилатор за охлаждане за видео Игра конзола за охлаждане играл?

Вентилатор за охлаждане на хост Shopping Spree, Радиатор игрова конзола Лесна За Инсталиране, Подмяна на вентилатор за охлаждане

BGN 8.53
Налично

Наличност

Охлаждащ вентилатор малък и компактен, специално предназначени за охлаждане на игрални конзолиЛесен монтаж и демонтаж осигурява продължителна и стабилна работа на конзола за игри.Използването на метални и електронни компоненти, устойчиви на висока температура и добро разсейване на топлината ви позволяват да ги използвате по-дълго време.Лесен монтаж и демонтаж осигурява продължителна и стабилна работа на конзола за игри.Заменяйте старите или счупени вентилатори за охлаждане по всяко време, че е много подходящ за любителите на на игрални конзоли.Сменете вътрешен охлаждащ вентилатор, използвайте оригинални резервни части, за да осигури отлична приложимост. Охлаждащ вентилатор малък и компактен, специално предназначени за охлаждане на игрални конзоли. Лесен монтаж и демонтаж, може да осигури продължителна и стабилна работа на конзола за игри. Сменете вътрешен охлаждащ вентилатор, използвайте оригинални резервни части, за да осигури отлична приложимост. Използването на метални и електронни компоненти, устойчиви на висока температура и добро разсейване на топлината ви позволяват да ги използвате по-дълго време. Заменете старите или счупени вентилатори за охлаждане по всяко време, че е много подходящ за любителите на на игрални конзоли.

Основни характеристики

Item Type:
Game Console Radiator
Material:
Metal + electronic components
Color:
Silver + black
Application:
Built-in fan for game console
Package List:
1 x Cooling Fan :

Избор на клиенти