0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
AMABEAgg Стенни Куки-2 броя Самозалепващи Куки за Домашна Кухня Стенен Вратата, Държач За Кърпи, Закачалки, Кукички За Дрехи От Неръждаема Стомана За Баня Залепваща Сте?

AMABEAgg Стенни Куки-2 броя Самозалепващи Куки за Домашна Кухня Стенен Вратата, Държач За Кърпи, Закачалки, Кукички За Дрехи От

BGN 28.48
Налично

Наличност

Изработен от висококачествени материали, е водоустойчив и устойчив на корозия, с трайно дълга права дръжка и идеално извити краища ■ Нашите куки са с високо качество, здравина, апаратура и имат аеродинамична форма, модерен дизайн. ■Атрактивен, трайни и прости за използване, тези стенни куки е задължително да доведе до комплименти. ■ Липсата на остри ръбове, приятна форма за задържане на кърпи, прихваток, сака или на място, че сте в тях вешаете. ■ Можете да го прикачите към стената на банята в близост до душ, за да може лесно да се достигне до чаршафи.Изработен от висококачествени материали, е водоустойчив и устойчив на корозия, с трайно дълга права дръжка и идеално извити краища. ■ Нашите куки са с високо качество, здравина, апаратура и имат аеродинамична форма, модерен дизайн. ■Атрактивен, трайни и прости за използване, тези стенни куки е задължително да доведе до комплименти. ■ Липсата на остри ръбове, приятна форма за задържане на кърпи, прихваток, сака или на място, че сте в тях вешаете. ■ Можете да го прикачите към стената на банята в близост до душ, за да може лесно да се достигне до чаршафи.Материал : метал Применимая сцена : Начало Размер : както е показано Цвят : черен, сребрист Количество : 2 бр.

Основни характеристики

Избор на клиенти