0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
QULACO Чанта За Фризьорски Ножици, Кобур, Калъфче за Ножица за Фризьор, Уникална иновация, Кожен Салон, за Бръснарски, Фризьорски Ножици, Фризьорски Колан за употреба, ?

QULACO Чанта За Фризьорски Ножици, Кобур, Калъфче за Ножица за Фризьор, Уникална иновация, Кожен Салон, за Бръснарски, Фризьорски

BGN 23.31
Налично

Наличност

♥ Калъф за ножица Материал своята практика : Плат избран от изкуствена кожа, а кожата е мека и фина, здрави, водоустойчиви и устойчиви на образуване на гънки, дизайн джобове сверхбольшой капацитет лесен и щедърУдобен дизайн, обмислена до най-малкия детайл. ♥ Дизайн чанта за ножици с голям капацитет : С дизайн, голям капацитет, тя може да побере ножици, гребени, игли за коса и други фризьорски инструменти, за да отговори на нуждите на фризьор в голямо пространство. ♥ Поясная чанта за ножици Лесно се почиства: Висококачествен плат позволява лесно да се почиства, може да се избърсват директно, изящна изработка производство допринася за отлична производителност, линия на шиене изключително тънка и аккуратная. ♥ Калъф за фризьорски ножици Лесен : компактен и компактен дизайн, може да побере всички ваши вещи от първа необходимост, идеален инструмент за фризьор.дръжте си най-важните инструменти под ръка, незаменим инструмент за фризьорски салон. ♥ Многофункционален калъф за ножица : здрав и прост стил, специално проектирани за бръснарски, фризьорски салон, фризьор за грижа за домашни любимци.(Само чанта, без да се включва инструменти в чантата). ♥ Калъф за ножица Материал своята практика : Плат избран от изкуствена кожа, а кожата е мека и фина, здрави, водоустойчиви и устойчиви на образуване на гънки, дизайн джобове сверхбольшой капацитет лесен и щедър.Удобен дизайн, обмислена до най-малкия детайл. ♥ Дизайн чанта за ножици с голям капацитет : С дизайн, голям капацитет, тя може да побере ножици, гребени, игли за коса и други фризьорски инструменти, за да отговори на нуждите на фризьор в голямо пространство.

Основни характеристики

Избор на клиенти