0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Диспенсер за вода за домашни любимци Преносим Диспенсер за вода за Котки, Автоматичен Чешма с Обръщение на потока за Кученце, Малко животно с Капацитет 1,5 л, Ултра-Т?

Диспенсер за вода за домашни любимци Преносим Диспенсер за вода за Котки, Автоматичен Чешма с Обръщение на потока за Кученце, Малко

BGN 1.00
Налично

Наличност

ВИНАГИ ПРЕСНИ : автоматично оборудвайте вашия домашен любимец на прясна питейна вода от поилки 【КЕРАМИЧНИ МАТЕРИАЛИ,】 : 1300 ° C, висока изпичане на керамика, гладка текстура, лесен за почистване, не е лесно да се обръща, екологично чист (наставка : Можете да получите 6 филтърни гъби безплатно). 【 Безшумен помпа】 Фонтан за домашни любимци оборудван шумоподавляющим помпа с сверхшумной амортизация и може да се използва и през нощта, за да помогне на вас и вашия домашен любимец се насладите на спокоен и лек сън през нощта. 【 Памук с въглен филтър】, който може да филтрира косата и боклуци, за да се запази вода, дайте домашен любимец здравословен източник на вода. 【ПОЧИСТВАЩИ КОМПОНЕНТИ】 Лесна употреба и почистване, лесен монтаж, бърз старт, всички части могат да се почистват.НАПРАВЕНО с любов : За производството на нашите фонтанчика за вода за домашни любимци се използват само най-добрите материали Размери на опаковката : 130 x 20 x 20 см; 1,5 кг Линк към производителя : Цвят : бял Брой : 1 елемент Тегло : 1,5 кг Издънка на филтъра позволява определяне на филтър за избягване на шум и вибрации.Ако след първото инсталиране на помпа издава силен звук, настройте позицията на помпата и се уверете, че нивото на водата може да наводнения помпа.

Основни характеристики

Избор на клиенти