0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Електрически Плунжеры за тоалетна SRHIMEOS, Буталото за Тоалетна Високо налягане, Тежкотоварни, Безжичен Преносим Буталото с въздушно задвижване, Не са Подходящи за к?

Електрически Плунжеры за тоалетна SRHIMEOS, Буталото за Тоалетна Високо налягане, Тежкотоварни, Безжичен Преносим Буталото с въздушно

BGN 35.60
Налично

Наличност

【Дизайн на новата версия】 : Безжична, по-безопасни, може да се използва повече от 40 пъти при 4 бар (58psi) при пълно зарежданеПо-ефективен, с по-високо налягане и по-дълъг живот, отколкото традиционните плунжеры. 【Комплект пневматични буталото】 : Този електрически буталото за тоалетна е нескользящую дръжката от ABS-пластмаса и висококачествен корпус от неръждаема стомана, не е нужно да се притеснявате за увиване и ръжда, но също така идва с ABS-калъф за удобно пренасяне и съхранение. 【Индикатор за налягането на въздуха : 】 Индикатор за налягането на въздуха в посока нагоре.Показване на налягането в реално време, постоянно качество, здрава, професионална и точна таблото, прецизен контрол на работата на пневматиката и работния усилия. 【Широк спектър на приложение】 : С 4 сменяеми плунжерными глави : дюза за тоалетната чиния, накрайник за мивка, дюза за канализационна тръба и дюза за мивка, подходящ за събиране на различни тръби, тоалетни, подови канали, бани, мивки, чешми, тазиков за съдове, сливов и т. 【Цялото съдържание на опаковката】 1 х мощен електрически буталото за тоалетна, 1 х акумулаторна батерия, 4 х различни адаптера за буталото, 1 х зарядно 1 х съставител, 1 x кутия за съхранение от ABS-пластмаса, 1 х Ръководство за потребителя. 【Дизайн на новата версия】 : Безжична, по-безопасни, може да се използва повече от 40 пъти при 4 бар (58psi) при пълно зареждане.По-ефективен, с по-високо налягане и по-дълъг живот, отколкото традиционните плунжеры. 【Комплект пневматични буталото】 : Този електрически буталото за тоалетна е нескользящую дръжката от ABS-пластмаса и висококачествен корпус от неръждаема стомана, не е нужно да се притеснявате за увиване и ръжда, но също така идва с ABS-калъф за удобно пренасяне и съхранение. 【Индикатор за налягането на въздуха : 】 Индикатор за налягането на въздуха в посока нагоре.Показване на налягането в реално време, постоянно качество, здрава, професионална и точна таблото, прецизен контрол на работата на пневматиката и работния усилия. 【Широк спектър на приложение】 : С 4 сменяеми плунжерными глави : дюза за тоалетната чиния, накрайник за мивка, дюза за канализационна тръба и дюза за мивка, подходящ за събиране на различни тръби, тоалетни, подови канали, бани, мивки, чешми, тазиков за съдове, сливов и т.

Основни характеристики

Избор на клиенти