0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Elohiym 6 Опаковане. Черни Дръжки за чекмеджета, Мексико, Плочките Талавера, Дръжки За Шкафове, Дръжки за Скринове от Кристално Стъкло, Дръжки за Чекмеджета, обков за Ку?

Elohiym 6 Опаковане. Черни Дръжки за чекмеджета, Мексико, Плочките Талавера, Дръжки За Шкафове, Дръжки за Скринове от Кристално

BGN 9.95
Налично

Наличност

Химикалки от кристал стъкло с висококачествена ABS-в основатаДиаметър : 1,42" (36 mm), - височина : 1,18" (30 mm), ширина на основата : 0,66" (17 мм).Пакетът включва : Вие ще получите 6 кръгли дръжки на гардероба и 8 броя винтове.Винтове в комплекта : 6 бр 1"(25 mm) с винтове и 6 бр 1,5" (38 мм).Готин на пипане : малък и легковесный.Благодарение на напредналите технологии вратите на сцепление направени издръжливи, устойчиви на корозия и не изчезват. в комбинация с приятен външен вид и приятни на допир.Възрастните хора и децата могат безопасно да се наслаждавате на тази дръжка на шкафа.Уникален дизайн : Различни стилове за декорация на стъклени дръжки за шкафа направи вашия дом по-стилен и артистични, подходящи за гардероба в спалнята, гардероб, бюфет, шкафа, гардероба, врати, чекмедже за баня, на кухненски шкаф и друга декорированной мебели.Сервизно обслужване : Ние ви обещаваме на 100-дневната гаранция.Ако имате нужда от връщане или подмяна, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Химикалки от кристал стъкло с висококачествена ABS-в основата.Диаметър : 1,42" (36 mm), - височина : 1,18" (30 mm), ширина на основата : 0,66" (17 мм).Пакетът включва : Вие ще получите 6 кръгли дръжки на гардероба и 8 броя винтове.Винтове в комплекта : 6 бр 1"(25 mm) с винтове и 6 бр 1,5" (38 мм).Готин на пипане : малък и легковесный.Благодарение на напредналите технологии вратите на сцепление направени издръжливи, устойчиви на корозия и не изчезват. в комбинация с приятен външен вид и приятни на допир.

Основни характеристики

Избор на клиенти