0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Flamingo Преносим Титуляр за Респиратор За лице, Кутия, Тънък Пластмасов Калъф за Съхранение на Козметичната Маска за Лице, Органайзер за Лице, Контейнер с Капак, Аксес?

Flamingo Преносим Титуляр за Респиратор За лице, Кутия, Тънък Пластмасов Калъф за Съхранение на Козметичната Маска за Лице, Органайзер

BGN 2.00
Налично

Наличност

[Качествен материал] - кутия за съхранение, изработен от качествен материал, гладка повърхност е приятна на допир и лесно за почистване, тя множество, пыленепроницаемая, водоустойчив и влага, осигурява добра защита и съхранениеТова може да осигури устойчиво повторно използване, да ви направи по-удобни и да се избегнат неудобни ситуации. [ПОРТАТИВЕН РАЗМЕР] - Тези организаторите за маски са на стандартен размер, който е лек и преносим за носене.Лесно да се побере във вашата чанта или раница.Размер : (Основата) 7.3 инча; (Височина). [ Лесна за употреба . [Преносим и компактен] Този кутия за съхранение на маски / картички удобен за носене, той ще ви помогне да съхранявате маски за еднократна употреба по всяко време и да ги поставите директно в джоб, раница или кола.Модерен дизайн отделя вашите приятели и семейство. [ ДИЗАЙН] - Който е с капаче, този дизайн може да осигури сигурност нещата и предотвратяване на нейната загуба.Можете също да използвате кутия-органайзер за съхранение на малки предмети, като бижута, пръстени, колиета, винтове, пирони, тя е добра херметичност, което осигурява удобство през целия си живот. [ИМЕ на ПРОДУКТ] Кутия за съхранение на маски [Материал на изработка] пластмаса [Характеристики на продукта] 1. Той се използва за съхранение на маски, да ги поддържат в чист и можете да го носите със себе си по всяко време.Той е малък и гигиеничный, му е лесно да се съхранява в чанти и джобове.Удобно за носене и може ефективно предотвратяване на вторично замърсяване на еднократни маски.Водоустойчив и прахоустойчив, осигуряващ най-добрата защита и хранение2.

Основни характеристики

Избор на клиенти