0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
OSALADI 2 бр. Светодиодна Осветителна Лампа за Шевна Машина Светлинна Лента За Шивашката Машина Светлинна Лента Led Гъвкава Светлинна Лента Светлинни Ленти за Кухненск?

OSALADI 2 бр. Светодиодна Осветителна Лампа за Шевна Машина Светлинна Лента За Шивашката Машина Светлинна Лента Led Гъвкава Светлинна

BGN 2.33
Налично

Наличност

5050 Шарени лампа : осветите обстановка, в която се шият и работитеСветлинното устройство за шевни машини : Гъвкав : това е достатъчно, и не се притеснявайте за ограничаване на пространството.Led лента : Можете също така можете да я използвате на много места, като например гардероб, сервант, шкафове и така нататък.Осветление на кухненски шкаф : Изработено от устойчив материал и е безопасно да се използва.Led лампа с докосване на затъмняване : Изработен от устойчив материал и е безопасна за употреба.Осъществяване Списък 2 x led ленти Особености - Материал : Комплект led ленти от PVC. - Размер : Около 30x1x0,2 см led лента. - Лесна за монтаж : с помощта на лепило ленти можете да го прикачите към вашия шивашка машина 5050 Ивица Светлина. - Цвят : Както е показано на гъвкава led лента. - Изработен от устойчив и безопасен за използване на осветителна инструмент. - Осветите мястото, където се шият и работите, led фенери за въжета. - Гъвкава и сгибаемая : достатъчно и не се притеснявайте за ограничаване на пространството ивица светлина шевни машини. - Можете да го използвате на много места, като например гардероб, сервант, шкафове и така нататък, лампа за шевна машина.

Основни характеристики

Избор на клиенти