0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Парфюми с феромони APRILADY Romantica Glitter,Феромони за привличане на Мъже,Парфюми с феромони за жени,Устойчиви Парфюми,Парфюми за противоположния пол, Унисекс (Розов)

Парфюми с феромони APRILADY Romantica Glitter,Феромони за привличане на Мъже,Парфюми с феромони за жени,Устойчиви Парфюми,Парфюми

BGN 2.67
Налично

Наличност

❣【Ефективен феромон】 Научно разработен на основата на най-мощните връзки на андростенон и копулина, най-мощен феромон при хора, което влияе на настроението и подобрява интимна връзка с вашите партньори ❣【Устойчивостта в рамките на 24 часа】Парфюм феромони фармацевтично ниво, които действат повече от 24 часа след нанасяне, което позволява на феромонам привличат мъжете!. ❣【Комбинираното използване на】 Подобри производството на естествените феромони, които събуждат желанието, повишават сексуалното привличане и повишават романтиката.Аромат достатъчно привлекателен, за да го носите в себе си, аромат, приятен за двата пола, но достатъчно лек, за да носите в комбинация с любимите си парфюм или одеколон.Също така можете да добавяте в шампоана, средства за грижа за кожата. ❣【Подобряване на сексуалната активност】Това ви дава желаното подобряване на либидото, значително повишава сексуалното привличане и доверието на потребителя. ❣【Чудесен подарък】 Страхотна идея за подарък за сватба, рожден ден, Свети Валентин и Коледа.Ефектен подарък за вашите близки.Парфюми Romantica с феромони Glitter, очаруйте партньора си упорит, кокетливым аромат!Характеристики : 1. Увеличава отделянето на феромони - те се предизвикват от активността на другите хора, което води до сексуална възбуда.

Основни характеристики

Weight:
29.5ml
Variants:
Sexy Girl, Sexy Boy
Package Includes:
1/2Pcs * Perfume:
Note:
1.Manual measurement tolerance is 2-5g. Please don't mind your substitutes.:
2.Due to the difference between different monitors, the image may not reflect the actual color of the item.:

Избор на клиенти