0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Етерично масло от мащерка, обикновен Greenwood (Thymus vulgaris) Естествен Лечебен клас, дистиллированное пара, 5 мл (0,16 грама)

Етерично масло от мащерка, обикновен Greenwood (Thymus vulgaris) Естествен Лечебен клас, дистиллированное пара, 5 мл (0,16

BGN 3.33
Налично

Наличност

Покупка БЕЗ РИСК на 100% : Ние осигуряваме на "Гаранция за връщане на парите без въпроси" в продължение на последните 9 годиниНие вярваме, че нашите масла ще ви донесе дълготраен терапевтичен ефект.Количество - 5 мл (0,16 унции) Тип на контейнера - Висококачествена бутилка от тъмно стъкло.Метод на екстракция - Дестилация с водно пара Ботаническото име - Thymus vulgaris, 100% Чисто, Органично, Неразбавленное Етерично масло от премиум-клас, Лечебни, Веганское, Без насилие, не е тествана върху животни, не съдържа алкохол, разтворители. флакони с обем 5 ml, изпълнен с ръчно нашите опитни техници в лабораторията, така че може и да не са запечатани.НАЧИН на ПРИЛОЖЕНИЕ : да Не се прилага директно върху кожата, винаги разбавляйте масло-носител. 1% за ежедневна грижа, за лицето, 5-6 капки на 30 мл масло-носител. 2% за ежедневна грижа за тялото, 10-12 капки на 30 мл масло-носител. 3-5% за спешната помощ, 15-30 капки на 30 мл масло-носител. 1 мл се състои приблизително от 16 капки.ВНИМАНИЕ : този продукт не е оборудван с предпазна капачка за деца.Да се съхранява далеч от деца.Стойте далеч от очите.Измивайте ръцете си след докосване на етерични масла.Етерично масло от мащерка, обикновен Greenwood (Thymus vulgaris) 100% естествен лечебен качеството на парна дестилация, За Greenwood Основно : Ние сме най-голямата марка на етерични масла и масла-носители в Индия, с доволни клиенти в над 100 страни.Ние сме специализирани в предоставянето на най-добрите натурални масла от безупречна източници по целия свят.Нито един производител или държава не може да произвежда всички масла с високо качество на едно място / държава.

Основни характеристики

Избор на клиенти