0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Преминете диммера BESTonZON Преминете Диммера Двигател с най-висок Регулатор на Електронен Продукт за затъмняване на ac Conter Silicon Напрежение, Мощност, W Ключове Диммера К?

Преминете диммера BESTonZON Преминете Диммера Двигател с най-висок Регулатор на Електронен Продукт за затъмняване на ac Conter Silicon

BGN 10.78
Налично

Наличност

МеталниКонтролер на двигателя за постоянен ток-този регулатор на налягането с двустранно управление от силиций с висока мощност, потенциометър има ядки, може да използвате не изискват никакви компоненти, много удобни и практични. регулатор на напрежението-Тъй като мощност е много голяма, така че е достатъчно да използвате обикновена битова техника или малки фабрики.Захранващо напрежение-Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще осигурим първокласно обслужване на клиентите.РЕГУЛАТОР на ЯРКОСТТА - Свържете това устройство до лампата или бытовому инструмент в съответствие съединение, след това завъртете копчето за регулиране на яркостта, стрес , напрежение, температура.РЕГУЛАТОР на НАПРЕЖЕНИЕ SCR - това е регулатор на напрежение за вас.Контролер на двигателя за постоянен ток-този регулатор на налягането с двустранно управление от силиций с висока мощност, потенциометър има ядки, може да използвате не изискват никакви компоненти, много удобни и практични. регулатор на напрежението-Тъй като мощност е много голяма, така че е достатъчно да използвате обикновена битова техника или малки фабрики.Захранващо напрежение-Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще осигурим първокласно обслужване на клиентите.РЕГУЛАТОР на ЯРКОСТТА - Свържете това устройство до лампата или бытовому инструмент в съответствие съединение, след това завъртете копчето за регулиране на яркостта, стрес , напрежение, температура.РЕГУЛАТОР на НАПРЕЖЕНИЕ SCR - това е регулатор на напрежение за вас.Пратката включва 1 х регулатор на напрежение Характеристики-Този регулатор на налягането с двустранно управление от силиций с висока мощност, потенциометър има ядки, може да използвате не изискват никакви компоненти, много удобни и практични, регулатор за затъмняване. - Цвят : Както е показано на фигура, Регулатор SCR висока мощност. - Материал : Метален регулатор на напрежение с висока мощност. - Напрежение : Регулатор ac 220 V.

Основни характеристики

Избор на клиенти