0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
2 Опаковане на Силиконови Играчки за деца За никнене на млечни зъби, Играчки-прорезыватели за деца от 6-12 месеца, Играчки За никнене на млечни зъби под формата на моб?

2 Опаковане на Силиконови Играчки за деца За никнене на млечни зъби, Играчки-прорезыватели за деца от 6-12 месеца, Играчки За никнене

BGN 4.66
Налично

Наличност

【Бебета харесва, на майката се чувстват спокойни】 Този детски прорезыватель е изработен от прекрасния мек силикон, удобен и лекНе съдържа BPA, идеален за най-малките, за да играят и да се дъвчат.Ефективно предотвращайте смучене бебета на пръстите. 【Сензорно обучение】 Нашите играчки с дистанционно управление-наситен цвят са полезни за децата, за да ги подобри разпознаването на цветове и когнитивни способности.Подходящ за деца от 3-6 месеца и 6-12 месеца. 【Лесно почистване】 Нашите прорезыватели лесно да се почистват, те могат да се мият на ръка или мият в миялна машина.Препоръчително е да използвате вряща вода или пара за почистване на играчки за никнене на млечни зъби, за първи път. 【Сензорни Детски прорезыватели】Силиконови детски играчки за дъвчене са проектирани с малки размери (1,8 × 5,3 инча), са идеални за това, че детето може да не ги пазят, също ще бъдат включени хватательные способността на бебето и визуално-моторна координация. 【Обмислен подарък】 Детски играчки за никнене на млечни зъби са идеални за деца от 3-6 месеца 6-12 месеца.Това популярни подаръци за бебета в Деня на благодарността, Коледа и други тържествени събития.Това е интимен избор на подаръци за бебета.

Основни характеристики

Избор на клиенти