0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
ANNDOFY Light Up Saber, 3 Цвята, led светлинни мечове за деца със звук FX, Разширяем Набор от Светлинни Мечове за воини, бойци Galaxy War, партита за Хелоуин (3 опаковки)

ANNDOFY Light Up Saber, 3 Цвята, led светлинни мечове за деца със звук FX, Разширяем Набор от Светлинни Мечове за воини, бойци Galaxy

BGN 1.00
Налично

Наличност

【3 опаковки светещи сабель】 Набор от Super value включва 3 цвята светещи сабель (синьо, червено и зелено)Използвайте силата на Сила с помощта на тези светещи в тъмното светлинни мечове с ярки светодиода, меняющими цвят, и звуков съпровод FX; Натиснете бутона и се присъединете към битката. 【ЕПИЧНА БИТКА】 Светещи мечове за деца - забавни реконструкция битки в любимите си предавания и филми.Притворись своите любими хора, сражающимися в своите войни.Бийте се с приятеля си или се комбинират оръжията, за да демонстрирате своите умения за притежаване на жезъла с двойно острие, доставка на вашите врагове двойни неприятности. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】 Мечове glow in the dark са изработени от висококачествена пластмаса и компоненти от висок клас на сигурност. 100% приятелски.Соответствуйте на американските стандарти за безопасност на детските играчки. 【 ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК】 Суперценный набор от играчки за партита.Идеален за тематични партита "Междузвездни войни" и "Галактическия изтребители", партита за Хелоуин, аксесоари за костюми за Хелоуин, саби могъщите рейнджъри, партита по повод рожден ден, идеи за коледен подарък, коледен подарък, подарък в последната минута. 【ГАРАНЦИЯ за ИГРАЧКА МЕЧ】 от Тях не може да се движим с голяма сила, тъй като те могат да се счупят.Както и да е, купувайте си с увереност.Ако нещо се случи с вашите мечове в рамките на първите 3 месеца за притежание на тях, ние ги разменим, безплатно за вас.Просто се свържете с нас директно чрез системата за обмен на съобщения.Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет. 【3 опаковки светещи сабель】 Набор от Super value включва 3 цвята светещи сабель (синьо, червено и зелено).Използвайте силата на Сила с помощта на тези светещи в тъмното светлинни мечове с ярки светодиода, меняющими цвят, и звуков съпровод FX; Натиснете бутона и се присъединете към битката. 【ЕПИЧНА БИТКА】 Светещи мечове за деца - забавни реконструкция битки в любимите си предавания и филми.Притворись своите любими хора, сражающимися в своите войни.Бийте се с приятеля си или се комбинират оръжията, за да демонстрирате своите умения за притежаване на жезъла с двойно острие, доставка на вашите врагове двойни неприятности.

Основни характеристики

Избор на клиенти