0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Датчици за температура на термодвойка YOKIVE K-тип Сонда с резба M6 0-800C с тел, чудесно за фабрики, за индустрията (Сребро, 3 м /9,8 фута)

Датчици за температура на термодвойка YOKIVE K-тип Сонда с резба M6 0-800C с тел, чудесно за фабрики, за индустрията (Сребро, 3

BGN 1.33
Налично

Наличност

√МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ - Нашият термопарный сонда k-тип е широко използван инструмент за измерване на температура за наблюдение на машини и течности в промишлени процеси, той също може да се измери температурата в пещите, обжиговых каминах или топках, а също така може да се използва за измерване на съдържанието на някои разтопена метали, като олово в разтопен алюминии √ Което получавате - комплектът включва 1 бр. сензор за термодвойка тип k с дължина на кабела 3 м / 9,8 фута, диапазон на измерване на 32 ~ 1472 ° F (0 ~ 800 ° C) и резба М6. √ НАДЕЖДЕН материал -този сензор термодвойка тип k е изработен от устойчив метал, който е водоустойчив и износостойким. √ СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ - Този термопарный сонда k-тип със стабилни резултати притежава широк диапазон на измерване на температура и висока устойчивост на топлина.Дизайн на сондата може да ви помогне бързо да се определи температурата. √ Моля, обърнете внимание - Моля, изберете термопару, съответстващ на типа на уреда за измерване на температурата. √МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ - Нашият термопарный сонда k-тип е широко използван инструмент за измерване на температура за наблюдение на машини и течности в промишлени процеси, той също може да се измери температурата в пещите, обжиговых каминах или топках, а също така може да се използва за измерване на съдържанието на някои разтопена метали, като олово в разтопен алюминии. √ Което получавате - комплектът включва 1 бр. сензор за термодвойка тип k с дължина на кабела 3 м / 9,8 фута, диапазон на измерване на 32 ~ 1472 ° F (0 ~ 800 ° C) и резба М6. √ НАДЕЖДЕН материал -този сензор термодвойка тип k е изработен от устойчив метал, който е водоустойчив и износостойким. √ СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ - Този термопарный сонда k-тип със стабилни резултати притежава широк диапазон на измерване на температура и висока устойчивост на топлина.Дизайн на сондата може да ви помогне бързо да се определи температурата.

Основни характеристики

Избор на клиенти