0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Yardwe С Плоча от Неръждаема Стомана Плочи от Неръждаема Стомана за Деца Сервировочный Тави, за Закуски, Детски Кът Чинии Ресторанная Чиния Детска Чиния с Разделени Ч?

Yardwe С Плоча от Неръждаема Стомана Плочи от Неръждаема Стомана за Деца Сервировочный Тави, за Закуски, Детски Кът Чинии Ресторанная

BGN 19.88
Налично

Наличност

КУХНЕНСКИ РАЗДЕЛЕНИ ЧИНИИ - Чиния за хранене от неръждаема стомана, подходящ за използване от деца, което ще позволи на вашите деца да се изработи по добър навик да се хранят самостоятелноЧИНИЯ за ЗАКУСКИ - Храни от неръждаема стомана 304 с отлична устойчивост на корозия.Достатъчно дълбока, за да побере супа или сос.ДЕСЕРТ ПЛОЧА - чудесен инструмент, който ще ви помогне да нахрани децата си, задължително чиния за самостоятелно хранене на децата си.Разделението чиния за деца -Комплексно използване : къща, пикник, къмпинг, детска градина, училище обяд и друга употреба.ЧИНИЯ за деца - split конструкция, която позволява да се различни храни по различни мрежите, подходящ за бебета и малки деца малки деца.Пратката включва 5 x плочи Характеристики -Материал : split плоча от неръждаема стомана 304, за дете-Цвят : сребро мультяшная плоча, Размер : 24,00 X17,00 X3,80 см. /9,43 X6,68 X1 метална плоча за малки деца. - Сигурен и здрав : Гладки заоблени ръбове, небьющаяся и много здрава плоча от неръждаема стомана, която може да се мие в съдомиялна машина за бебето. - Отделни отделения споделят продукти и помагат да метална детска чиния добре балансирана храна. - Добър инструмент, който ще ви помогне да нахрани децата си, задължително чиния за хранене, която вашите деца могат да използват за самостоятелно приготвяне на бебешка набор съдове и прибори. - Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана, е безопасен, подходящ за повторна употреба и е трайна, което позволява на детето си спокойно да използвате разделени чинии за хранене за деца.

Основни характеристики

Избор на клиенти