0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
RXBFD Прогресивно Многофокусные Очила За четене С Блокиране на синя Светлина, Компютърни Четци Smart Zoom в метална Рамка с Половини, Джанта, Неполяризованные Очила За За?

RXBFD Прогресивно Многофокусные Очила За четене С Блокиране на синя Светлина, Компютърни Четци Smart Zoom в метална Рамка с Половини,

BGN 27.16
Налично

Наличност

✔ МАТЕРИАЛ за РАМКИ за очила - Дограма : метална дограма с половини, ръб; Обектив : обектив от смола; износоустойчивост, прозрачен, модерен външен вид, подходящи за всяка възраст и за повечето видове лицаПодаръци на вашите баща и майка, приятели и т. - това е идеален подарък. ✔ ПРОГРЕСИВНО МУЛЬТИФОКАЛЬНЫЕ ОЧИЛА ЗА ЧЕТЕНЕ - Асимптотические мультифокальные очила - това е върха на оптична област лещи, използвани за гледане в далечината, и долната оптична област, която да се използва за гледане наблизо.Постепенно се променя степента на средата, в която по-рано гледаха в междинната зона. ✔ ПРИНУДИТЕЛНА синя светлина леща (с жълт оттенък) -може ефективно да блокират ултравиолетовите лъчи, за да се осигури 100% защита от UV400 и се филтрира вредни синя светлина, идеална за използване при гледане на телевизия и компютър. ✔ АНТИБЛИКОВЫЕ лещи за облекчаване на напрежението на очите - компютърни четци блокират синята светлина, намаляват отблясъците и напрежение в очите от екрани на компютри, облекчава чувството на дискомфорт и зрителна умора от продължително използване на компютър и друг ярка светлина. ✔ Обхват на диоптъра - възраст 45-49 години (подходящ за + 1,0), на възраст 50-54 години (подходящ за + 1,5), възраст 55-59 години (подходящ за + 2,0) възраст 60-64 години (подходящ за + 2,5), възраст 65-70 години (подходящ за + 3,0).Описание : ★★ градиентные мультифокальные очила са подходящи за гледане на далеч или близо.Достатъчно чифта очила, не е необходимо да включите точки напред-назад ★ ★ ЛЕЩИ, блокер синя светлина (с жълт оттенък), които ефективно блокират ултравиолетовите лъчи, осигуряват 100% защита от UV400 и се филтрира вредни синя светлина, са подходящи за използване при гледане на телевизия и компютър ★★ ПОДОБРЯВАНЕ на съня-насладете се на цифрова течение на времето, не се притеснявайте за умора на очите, влошаване на зрението и главоболие.

Основни характеристики

Material :
Metal Rim Frame & resin lenses
Diopter available:
+1.0, +1.5, +2.0,+2.5, +3.0
Color :
gray,gold
Gender :Unisex :
TIP:
The lines on the lens can be wiped clean with alcohol and wiped clean.
Note:
➣Size for manual measurement, there may be a 0 to 1 cm error, belongs to the normal phenomenon.:
➣If you have any questions, please do not hesitate to contact us. :

Избор на клиенти