0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Проектор с 3D Голограммой, 3D Led Вентилатор, 2K HD 1184 Led Екран с поддръжка на леене WiFi Холографски Вентилатор за магазин, бар, Вечерни Рекламни дисплеи (штепсельная щепсе?

Проектор с 3D Голограммой, 3D Led Вентилатор, 2K HD 1184 Led Екран с поддръжка на леене WiFi Холографски Вентилатор за магазин,

BGN 1.67
Налично

Наличност

[Лесна за употреба] Този 3 D холографски проектор поддържа многорежимную работа, като мобилно приложение, подключаемая карта, компютър, BT sound и безжично показване на екрана на мобилен телефонДиаметър на дисплея е 990 x 990 мм, което ви осигурява по-ярки цветове. [2 K HD] 3 D холографски метод проектор използва много точни топчета led лампи топли цветове, за да се получи истински, ясни и по-живи цветове.Екран поддържа резолюция до 2 K HD, по-богат текстура и може да изпълнява многократно срастване. [Леене на екрана на мобилен телефон] Холографски дисплей осигурява не само възпроизвеждане на 3 D, но и добавя функция за кастинг на екрана на мобилния телефон, когато играят на игри, гледане на филми, корпоративни презентации и т. се Показват различни сцени. [Неограничен срастване на няколко машини] 3 D холографски вентиляторный дисплей поддържа неограничен срастване на голям свързани звук и видео, размер без граници.Поддръжка на възпроизвеждане на звука за БТ връзка в 3 D режим, за да се осигури усещане за потапяне. [Дистанционно управление] Холографски проектор-вентилатор с вградена интелигентна функция за Wi-Fi може да управлявате дистанционно превключване на екрана, да изтеглите видео, съединение екрана и общ достъп.С дистанционно управление, лесна смяна на вътрешното съдържание. [Лесна за употреба] Този 3 D холографски проектор поддържа многорежимную работа, като мобилно приложение, подключаемая карта, компютър, BT sound и безжично показване на екрана на мобилен телефон.Диаметър на дисплея е 990 x 990 мм, което ви осигурява по-ярки цветове. [2 K HD] 3 D холографски метод проектор използва много точни топчета led лампи топли цветове, за да се получи истински, ясни и по-живи цветове.Екран поддържа резолюция до 2 K HD, по-богат текстура и може да изпълнява многократно срастване. [Леене на екрана на мобилен телефон] Холографски дисплей осигурява не само възпроизвеждане на 3 D, но и добавя функция за кастинг на екрана на мобилния телефон, когато играят на игри, гледане на филми, корпоративни презентации и т. се Показват различни сцени. [Неограничен срастване на няколко машини] 3 D холографски вентиляторный дисплей поддържа неограничен срастване на голям свързани звук и видео, размер без граници.Поддръжка на възпроизвеждане на звука за БТ връзка в 3 D режим, за да се осигури усещане за потапяне.

Основни характеристики

Item Type:
3D Hologram Projector
Material:
Plastics, Electronics
Display Diameter:
Approx. 990 x 990mm / 39 x 39in
Resolution:
2000 x 1184
Number of Lamp Beads:
1184
Rated Power:
120W
Power Input Voltage:
100-240V, AC 50-60Hz
Power Supply Output Voltage:
24V5A
Memory Card Storage:
8G
BT Sound:
Support
Video Picture Format:
MP4, AVI, JPG, PNG
Software Support System:
Cell Phone APP, Computer
Wireless Screen Casting:
for Android, for Windows
Brightness Adjustment:
Support
Angle Adjustment:
Support
Timer Playback:
Support
Multi Device Splicing:
Support
Product Features:
A Variety of Custom Production Content, for Android Real Time Screen Cast Function
Applicable Voltage:
100-240V
Battery Type:
Remote Control with Built in CR2025 145mAh Button Battery Shipped
Package List:
1 x 3D Hologram Projector:
4 x Fan Blade:
1 x Power Supply:
1 x Power Plug :
1 x Remote Control:
1 x Accessory Kit (5 Pieces) :
1 x Instruction Manual :

Избор на клиенти