0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Omhonmi Цвете Ирис Ван Гог, 2 бр., Влажна, Суха Чанта за детски Филтър Памперси, Водоустойчив Замяна Влажна чанта, Чанта за плажа и Басейна, детска градина, Спортна чанта ?

Omhonmi Цвете Ирис Ван Гог, 2 бр., Влажна, Суха Чанта за детски Филтър Памперси, Водоустойчив Замяна Влажна чанта, Чанта за плажа

BGN 17.76
Налично

Наличност

♥ Размер : Голяма чанта за влажни сушене е 11,8x14,2 инча, малка чанта за влажни сушене-5,9x8,7 инча, достатъчно голям, за да се разложи на мокри и сухи неща, като бельо, бански костюми, пелени, хавлии, чорапиИдва с 2 пакети за влажна сушене. ♥ Тъканно Daiper bag с двоен цип : Голям размер съдържа "мокра" секция, която е зашита и герметична, за да не просачивалась влага и суха секция с цип за съхранение на сухи памперси или притурки.Можете да сложите пелена, мокър бански и кърпа в едно от офиси, както суха мръсни дрехи - в друго. ♥ Чанта от влажна и суха кърпа : Голям за памперси, бански костюми, детски аксесоари, бански костюми, плажни хавлии, спортни облекла, бански костюми и т. Малки чанти са подходящи за малки неща, като например бельо, тоалетни принадлежности, чорапи и козметика.И лек дизайн, удобен за переноске. ♥ Материал : Този влажен суха чанта е направена от водоустойчив плат с диагонална сплитка tarps, който е лек, издръжлив и многократна употреба.Дишаща водоустойчива мембрана от TPU са прикрепени към вътрешния слой, за да се предотврати изтичане на информация. ♥ Широко приложение : Влажни и сухи чанти за детски филтър пелени са подходящи за съхранение на чанти за памперси, части молокоотсоса, мръсни мокри спортни облекла и плувни шорти, постелки за дресура на малки кученца, големи мокри пътни чанти, в които може да се съхраняват тоалетни принадлежности, детски дрехи, детски стоки и мокри бански костюми.Подходящ за разходки на майки с деца, пътуване, летен лагер, плажен басейн, фитнес зала и т. ♥ Размер : Голяма чанта за влажни сушене е 11,8x14,2 инча, малка чанта за влажни сушене-5,9x8,7 инча, достатъчно голям, за да се разложи на мокри и сухи неща, като бельо, бански костюми, пелени, хавлии, чорапи.Идва с 2 пакети за влажна сушене. ♥ Тъканно Daiper bag с двоен цип : Голям размер съдържа "мокра" секция, която е зашита и герметична, за да не просачивалась влага и суха секция с цип за съхранение на сухи памперси или притурки.Можете да сложите пелена, мокър бански и кърпа в едно от офиси, както суха мръсни дрехи - в друго. ♥ Чанта от влажна и суха кърпа : Голям за памперси, бански костюми, детски аксесоари, бански костюми, плажни хавлии, спортни облекла, бански костюми и т. Малки чанти са подходящи за малки неща, като например бельо, тоалетни принадлежности, чорапи и козметика.И лек дизайн, удобен за переноске. ♥ Материал : Този влажен суха чанта е направена от водоустойчив плат с диагонална сплитка tarps, който е лек, издръжлив и многократна употреба.Дишаща водоустойчива мембрана от TPU са прикрепени към вътрешния слой, за да се предотврати изтичане на информация. ♥ Широко приложение : Влажни и сухи чанти за детски филтър пелени са подходящи за съхранение на чанти за памперси, части молокоотсоса, мръсни мокри спортни облекла и плувни шорти, постелки за дресура на малки кученца, големи мокри пътни чанти, в които може да се съхраняват тоалетни принадлежности, детски дрехи, детски стоки и мокри бански костюми.

Основни характеристики

Избор на клиенти