0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Ipetboom 12 бр. Разтеглив Оберточные Превръзки, Ластични Бинтове, Дишаща Ветеринарна на Опаковки, Самозалепващи Ветеринарна Обвивка, Залепваща Лента, За Кучета, тиксо з?

Ipetboom 12 бр. Разтеглив Оберточные Превръзки, Ластични Бинтове, Дишаща Ветеринарна на Опаковки, Самозалепващи Ветеринарна Обвивка,

BGN 1.67
Налично

Наличност

ВЕТЕРИНАРЕН ПРЕВРЪЗКА ЗА ТАЙНА - те са произведени от нетъкан текстил и са безопасниПРЕВРЪЗКА от неопрен ЗА ГРИЖА ЗА РАНИ от ЖИВОТНИ - самозалепващи обвивка, Те са произведени от нетъкан текстил и са безопасни.ВЕТЕРИНАРЕН СКОЧ - Повреден ли мускулите, сухожилията и ставите на вашето куче или вашата котка просто има нужда от допълнителна подкрепа, бинтове ще помогнат за облекчаване на болка и натиск.СВЪРЗВАЩИ ПРЕВРЪЗКИ - превръзка, за да се грижи за раните на животните, Ако мускулите, сухожилията и ставите на вашето куче или са повредени или просто се нуждаят от допълнителна подкрепа, бинтове ще им помогнат за облекчаване на болката и стреса.ВЕТЕРИНАРНА ПРЕВРЪЗКА - Независимо от това, повредени ли мускулите, сухожилията и ставите на кучето си или на вашите домашни любимци просто има нужда от допълнителна подкрепа, бинтове ще им помогнат за облекчаване на болката и стреса.Пратката включва 12 х бинтове Характеристики -Размер : прибл. превръзка за домашни любимци размер 450x5x0,01 виж - Еластичен дизайн практичен вашите домашни любимци ще се чувствате комфортно в превръзка, за да се грижа за раните на животните. - Обогатяване с принтом-това е модерно и красиво за тайна превръзки за кучета вашите домашни любимци. - Независимо от това, повредени ли мускулите, сухожилията и ставите на кучето си или на вашите домашни любимци просто има нужда от допълнителна подкрепа, бинтове ще им помогнат за облекчаване на болката и стреса vet лента.

Основни характеристики

Избор на клиенти