0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Амбалажна хартия за картички Cafe Bella Kraft в Деня на Св. Валентин и Деня на раждане | Розова, 6 опаковки | 30 ролки по 120 инча | Валентин, Детски душата, Подаръци, Празници, ро?

Амбалажна хартия за картички Cafe Bella Kraft в Деня на Св. Валентин и Деня на раждане | Розова, 6 опаковки | 30 ролки по 120 инча

BGN 6.80
Налично

Наличност

? ГЪВКАВОСТ : Придайте на вашите оценят дарове елегантен вид с помощта на нашата крафт-амбалажна хартияВ продуктовата гама на представени : торти, crown, подаръци, празнична украса, звезди и сърца. ? СЪСТАВ : предлага се и в комплект по 6 ролки.Изработен от 100% рециклирана хартия. ? ИЗБОР ЗА ВСЕКИ ПОВОД : изберете от нашата широка гама от цветове и десени.Модели и цветове са идеални за Коледа, но също така може да се използва през цялата година.Също така е идеалният избор, за да работи и САМ. ? ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО : Всяка ролка е изработена от висококачествени крафт-хартия с окраската. ? РАЗМЕРИ : размер на всяка ролка е 30 на 120 см в един свитък.Ние се стремим да създават уникални и трендови дизайни и продукти всеки ден.Нашите проекти са създадени от художници, с които ние работим, а също и на нашия талантлив екип от рекламни текстове.Влезте в Note Card Cafe, прегледайте нашия богат асортимент от продукти и намерете идеалния вариант за всеки повод.

Основни характеристики

Избор на клиенти