0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Сверхпрочный брезент - Водоустойчив, устойчив на uv радиация, гниене и счупвания Бреза с люверсами и повишен ръбове, който предпазва дървесината от кола и лодка (Син?

Сверхпрочный брезент - Водоустойчив, устойчив на uv радиация, гниене и счупвания Бреза с люверсами и повишен ръбове, който предпазва

BGN 56.24
Налично

Наличност

☞ ЛЕСНО Я ЗАКРЕПЕТЕ - устойчиви на корозия метални втулкиЪгъл удебеляване, удобна фиксация във всеки ъгъл ви позволяват просто да завърже и да се фиксира този найлонова бреза.Създаване на "палатка" за къмпинг, панаири и други събития на открито!|☞ ОСОБЕНО ДЕБЕЛ и СВЕРХПРОЧНЫЙ - Бреза е изработена от 100% тканого полиетилен с висока плътност и е сверхпрочное двойно ламинирано покритие.Нашият сверхпрочный брезата могат да издържат на продължителна употреба и не се разваля лесно, дори и при използване на открито, за да e. ☞ СВЕРХТОЛСТЫЙ и СВЕРХПРОЧНЫЙ - Бреза е изработена от 100% тканого полиетилен с висока плътност и е сверхпрочное двойно ламинирано покритие.Нашият сверхпрочный брезата могат да издържат на продължителна употреба и не е лесно счупване дори и при продължителна употреба на открито. ☞ ПОДСИЛЕНИ ЪГЛИ - Край tarps подсилени с въже, и на всеки ъгъл е оборудван с трайни ъглови фехтовка.Това гарантира, че материята не ще истираться от двете страни, а ъглите винаги ще останат здрави. ☞ ВОДОУСТОЙЧИВ И ИЗДРЪЖЛИВ - Сверхпрочный бреза съдържа много дебел слой, който помага за намаляване на унищожаването от продължително излагане на слънце, двойно ламиниране за водонепропускливост, термосвариваемые шевове / ръб, миещи се, водоустойчива, термосвиваемо, устойчиви на слънчевите лъчи, което ги прави ефективни при всеки климат. ☞ ЛЕСНО Я ЗАКРЕПЕТЕ-устойчиви на корозия метални втулки за всеки.Ъгъл удебеляване, удобна фиксация във всеки ъгъл ви позволяват просто да завърже и да се фиксира този найлонова бреза.Създаване на "палатка" за къмпинг, панаири и други събития на открито!. ☞ ЛЕСНО Я ЗАКРЕПЕТЕ - устойчиви на корозия метални втулки.Ъгъл удебеляване, удобна фиксация във всеки ъгъл ви позволяват просто да завърже и да се фиксира този найлонова бреза.Създаване на "палатка" за къмпинг, панаири и други събития на открито!|☞ ОСОБЕНО ДЕБЕЛ и СВЕРХПРОЧНЫЙ - Бреза е изработена от 100% тканого полиетилен с висока плътност и е сверхпрочное двойно ламинирано покритие.Нашият сверхпрочный брезата могат да издържат на продължителна употреба и не се разваля лесно, дори и при използване на открито, за да e. ☞ СВЕРХТОЛСТЫЙ и СВЕРХПРОЧНЫЙ - Бреза е изработена от 100% тканого полиетилен с висока плътност и е сверхпрочное двойно ламинирано покритие.Нашият сверхпрочный брезата могат да издържат на продължителна употреба и не е лесно счупване дори и при продължителна употреба на открито. ☞ ПОДСИЛЕНИ ЪГЛИ - Край tarps подсилени с въже, и на всеки ъгъл е оборудван с трайни ъглови фехтовка.Това гарантира, че материята не ще истираться от двете страни, а ъглите винаги ще останат здрави. ☞ ВОДОУСТОЙЧИВ И ИЗДРЪЖЛИВ - Сверхпрочный бреза съдържа много дебел слой, който помага за намаляване на унищожаването от продължително излагане на слънце, двойно ламиниране за водонепропускливост, термосвариваемые шевове / ръб, миещи се, водоустойчива, термосвиваемо, устойчиви на слънчевите лъчи, което ги прави ефективни при всеки климат.

Основни характеристики

Избор на клиенти