0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Ggjgrpx Bear Покана на парти в чест на рождения Ден на бъдещата майка, oh baby-Покана за детски душ за момчета и момичета, 20 Двустранни карти за душата на детето с плик Аксесо?

Ggjgrpx Bear Покана на парти в чест на рождения Ден на бъдещата майка, oh baby-Покана за детски душ за момчета и момичета, 20 Двустранни

BGN 6.93
Налично

Наличност

? Предпоставка включва в себе си : Вие ще получите 20 покани на парти в чест на рождения ден на детето в пликове, всяка картичка с размер 4 * 6 инча и всеки плик със самозалепваща лента на гърба, така че лесно може да се запечата покани на рожден ден, за момчета и момичета, за да сте сигурни, че пощенска картичка, не отпадат ? Атрактивен дизайн : Тези картички за партита са украсени с красиви елементи, ще можете да ясно да се различи фигура на пощенска картичка от пръв поглед, в нея има хоризонтални линии за писма; Подходящ за покани приятелите си на всяка тематична парти в чест на раждането на детето. ? Качествен материал : Покани картички на парти изпълнени в parte полноцветном стил с пълнеж; покани картички на парти в чест на рождения ден на детето направени са от дебела хартия, плътна, всеки може да използва тези покани на парти в чест на рождения ден на тема животни. ?Купи с увереност: Ние сме толкова уверени в нашите покани картички.Моля, изпратете ми съобщение, преди да купите, ако имате някакви въпроси или притеснения по отношение на нашите покани, ние ще отговорим на вашето съобщение в рамките на 24 часа. ?ВИЕ СТЕ ПОКАНЕНИ! 20 Ярки покани на детски празник и пликове в тон, стилизирани зашеметяващ шрифтове и илюстрации, оставяйки достатъчно място за по-удобно писане.Аз съм сигурен, че вашите приятели с удоволствие ще дойде, когато видят поканите с нашите дизайнами.Нашите покани, картички за рожден ден се различават не само иновативен дизайн, но и надеждни материали и атрактивен външен вид, подходящ за много случаи.

Основни характеристики

Избор на клиенти