0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Обща сума 0.00
Усилвател на глас ANETAOISE Микрофон Слушалки, Преносими Акумулаторна Усилвател на глас с капацитет 2200 mah за учители, тренинг, срещи, Екскурзовод, йога, фитнес, занимани?

Усилвател на глас ANETAOISE Микрофон Слушалки, Преносими Акумулаторна Усилвател на глас с капацитет 2200 mah за учители, тренинг,

BGN 2.00
Налично

Наличност

【Мощен Звук】Усилвател на глас има компактни размери, но с мощност 8 W достатъчно ясна и тиха, за да обхване голямо помещение на 30-100 човекСтабилна производителност перфектно усилва гласа и . пази си гърлото. 【Лесно да носите със себе си】. - Този портативен микрофон и говорител компактни и сверхлегки, можете да използвате подвижна скоба в задната част за закрепване към колана или джоба, или можете да го завърже около кръста или да виси на врата с помощта на колан. 【Акумулаторна усилвател на глас】 Усилвател на глас, вградена в по-голямата литиевую батерия с капацитет 2200 mah дава възможност за пълно зареждане на говорител микрофон за 4-6 часа, но при това играе до 20 часа на печалба и до 13 часа възпроизвеждане на музика. 【Лесен захранване】 Усилвател на глас този набор от микрофони и високоговорители представлява портативен система "свободни ръце".Можете да го използвате в рамките на няколко места, като класни стаи, места за игра на бинго и на открито. 【Поддържа възпроизвеждане на музика 】 Усилвател на глас и за възпроизвеждане на TF карти (Micro SD) и USB флаш устройство.Можете да повторите една мелодия, зациклить цялата музика и смяна на песни. 【Мощен Звук】Усилвател на глас има компактни размери, но с мощност 8 W достатъчно ясна и тиха, за да обхване голямо помещение на 30-100 човек.Стабилна производителност перфектно усилва гласа и . пази си гърлото. 【Лесно да носите със себе си】. - Този портативен микрофон и говорител компактни и сверхлегки, можете да използвате подвижна скоба в задната част за закрепване към колана или джоба, или можете да го завърже около кръста или да виси на врата с помощта на колан. 【Акумулаторна усилвател на глас】 Усилвател на глас, вградена в по-голямата литиевую батерия с капацитет 2200 mah дава възможност за пълно зареждане на говорител микрофон за 4-6 часа, но при това играе до 20 часа на печалба и до 13 часа възпроизвеждане на музика. 【Лесен захранване】 Усилвател на глас този набор от микрофони и високоговорители представлява портативен система "свободни ръце".Можете да го използвате в рамките на няколко места, като класни стаи, места за игра на бинго и на открито. 【Поддържа възпроизвеждане на музика 】 Усилвател на глас и за възпроизвеждане на TF карти (Micro SD) и USB флаш устройство.Можете да повторите една мелодия, зациклить цялата музика и смяна на песни.Усилвател на глас има компактни размери, но е оборудван с литиева батерия с капацитет 2200 mah, която ще задоволи вашите нужди в продължителна употреба.

Основни характеристики

Избор на клиенти